Golf joy travel

Maderia” den flytande trädgården”

Golfresa till Maderia

En golfsemester till Madeira är ett utmärkt sätt att kombinera passionen för golf med en vacker semester på en ö. Madeira, känt som den ”flytande trädgården” för dess frodiga grönska, erbjuder en mängd olika aktiviteter både för golfare och icke-golfare.

Madeira är hem för flera världsklassiga golfbanor, inklusive Palheiro Golf och Santo da Serra Golf Club. Palheiro Golf, beläget i bergen ovan staden Funchal, erbjuder fantastiska vyer över Atlanten och öns lummiga vegetation. Santo da Serra Golf Club, beläget på öns nordöstra kust, är en utmanande bana som är belägen i en vacker naturmiljö.

Vackra vandringsleder på MaderiaFörutom golf erbjuder Madeira ett brett utbud av utomhusaktiviteter för besökarna att njuta av. Ta en vandring genom öns naturreservat, som Madeira Botanical Garden eller Pico do Arieiro. Madeira är också ett populärt resmål för fågelskådning, med många sällsynta fågelarter som finns på ön.

För dem som söker avkoppling erbjuder Madeira ett brett utbud av spa-behandlingar och hälsoaktiviteter. Ta ett dopp i de naturliga varma källorna eller unna dig en traditionell massage.

För den matintresserade är Madeira ett paradis. Öns kulinariska scen är starkt påverkad av havet, och besökare kan njuta av en mängd fisk- och skaldjursrätter, som grillad fisk och skaldjursgrytor. Madeira är också berömd för sitt vin, och besökare kan ta en rundtur på en av öns vingårdar för att lära sig om produktionsprocessen och smaka på det lokala vinet.

Sammanfattningsvis är en golfsemester till Madeira ett utmärkt sätt att uppleva det bästa av vad ön har att erbjuda. De vackra golfbanorna och det breda utbudet av aktiviteter och den natursköna miljön kommer att göra din semester till en oförglömlig upplevelse.

Nyfiken på en golfresa till Maderia kan vi varmtt rekommendera det underbara hotellet Casa Vehla do Palherio

Dela den hör bloggen

Fler artiklar

Topp5 Marocko

Topp 5 Marrakech

Fyll din golfresa med ännu mer upplevelser! 1 .Medina – Marrakechs gamla stad är en magisk plats full av smala gränder, ett nätverk av labyrinter som är fulla av överraskningar, färgstarka marknader och spännande kulturella upplevelser. Här kan du besöka lokala hantverksverkstäder, prova på kryddiga delikatesser, eller bara njuta av atmosfären medan du tar en kopp mint-te. 2. Bahia Palace – ett fantastiskt palats som byggdes på 1800-talet för en av sultanerna i Marocko. Palatset är känt för sin imponerande arkitektur, mosaiker, utsmyckningar i stucco och träsniderier och vackra trädgårdar.

Read More
Topp 5 Paris

Topp 5 Paris

1 Utforska Paris, förutom att spela golf på Golf National, kan du också ta dig tid att utforska Paris. Besök Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame-katedralen och ta en promenad längs Seine-floden. 2.Besök Versailles slott: En kort bilresa från Golf National ligger Versailles slott. Detta magnifika slott, som en gång beboddes av den franska kungen Ludvig XIV, är en av Frankrikes mest ikoniska sevärdheter. Besök slottets magnifika rum, trädgårdar och fontäner, och lär dig om dess rika historia.mer info https://www.chateauversailles.fr/ 3 Njut av fransk gastronomi: Frankrike är känt för sin mat och vin,

Read More