Golf joy travel

Typ av resa

Välkommen till vårt smörgåsbord av fantastiska resealternativ! Gillar du golf men också padel? Kanske drömmer du om en golfrunda följt av en dag på spa? Eller varför inte en längre semester där golf står i centrum?

Hos Golf Joy Travel har vi något för alla – och det bästa är att du kan blanda och matcha precis som du vill.
Så ta en närmare titt och hitta just din drömresa!

Longstay med Golf Joy

Long stay

Byt ut snö och slask mot sol och gröna fairways. Med vårt Long Stay-paket får du en ny, ljusare vardag med golf i fokus och livskvalitet som bonus

Golf Clinic

Golf Clinic

Utveckla din golf med en Golf Clinic på någon av våra destinationer. Här står den lokala tränaren för utbildningen. Välj när (och med vem) det passar dig att resa.
Grupp resa

Gruppresan

Ta med klubben, familjen eller vännerna på en minnesvärd golftur. Vi tar hand om allt det praktiska så att ni kan fokusera på att umgås, tävla och njuta av varandras sällskap.

Golfresa med All Inclusive

All Inclusive

Gör dig redo för en semester där den enda planeringen som krävs är på golfbanan. Allt ingår, från drinkar vid 19:e hålet till de där extra övningsronderna.

Golf & padel

Golf & Padel

Packa ner padel racket med golfklubborna. Se fram emot en härlig kombination av både golf och padel! Välj om ni bara vill hyra bana eller kanske förbättra ditt padelspel med lektioner, klinik på plats?
du väljer, vi fixar

Golf & Spa

Efter en dag på golfbanan finns det inget bättre än att skämma bort sig själv med en spa-behandling. Våra Golf & Spa-resor ger dig den perfekta balansen mellan fysisk aktivitet och avkopplande återhämtning.