Golf joy travel

Ett golfparadis i Indiska Oceanen som är inbäddat i grönska vid en av de vackraste stränderna på ön.

Enastående resort med två härliga mästerskapsbanor utanför dörren. Constance Belle Mare är vackert beläget vid en fantastisk 2 km vit sandstrand med turkost hav i en skyddad vik på Mauritius östkust. Det är en lyxig golfresort cirka 5 mil från Mauritius flygplats. Här njuter du av ett lyxigt strandnära boende med två av Mauritius allra bästa banor på plats.

Constance Belle Mare Plage erbjuder bekvämt boende i en livlig och mysig atmosfär. Här finns 259 rum och 18 lyxiga villor uppdelade på en hel del olika rumskategorier; prestige, junior suites, deluxe suites, 18 distinctive Villas eller Presidential Villas. I dubbelrummen ingår halvpension men som tillval kan man välja All Inclusive och då ingår även golfbil till dina golfrundor. Alla rummen är rymliga, de minsta mäter 45 kvm. Alla rum har möblerad terrass eller balkong med vy över den tropiska grönskande trädgården, de inbjudande poolerna eller havet.

Hotellet har sju restauranger och flera barer. Du har mycket att välja mellan – exklusiv á la carte, innovativa kulinariska klassiker, live-matlagning, traditionell mat från indiska oceanen, grillat, sushi eller pizza från vedeldad ugn. Här finns med andra ord något för alla smaker och tillfällen.

Ta tillfället i akt att prova nya saker samtidigt som du har kul! Oavsett om det är avkoppling på stranden eller vid en av de trendiga barerna, träning på gymmet, avkoppling och lyx i SPA-avdelningen eller utmanande vattensporter (vattenskidor, kajak, windsurfing, snorkling m.m) är Constance Belle Mare Plage en spännande och minnesvärd upplevelse! Föredrar du lugnare semesterdagar finns ett fint SPA som erbjuder sköna behandlingar.

Resorten är ett paradis för alla golfälskare! Här finns två av Mauritius allra bästa banor utanför dörren, Links och Legend.

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur ser din drömresa ut?  

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Constance Belle Mare
kr 19 595 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • All Inclusive
  • Fri golf
Hållbara golfresor green Globe

Constance Belle Mare prioriterar både sina gäster och miljön i de Indiska Oceanöarna där deras anläggningar är belägna, samt den planet alla lever på. Engagemanget sträcker sig från att erbjuda förstklassig service till att aktivt bidra till en ren och hållbar miljö.

Genom att införliva miljöledarskap i alla verksamhetsaspekter strävar Constance Belle Mare efter att följa branschens bästa praxis samtidigt som de uppfyller regler och förordningar. Sedan 2013 har de deltagit i ett miljömässigt hållbarhetsprogram, Green Globe Certification, som syftar till att förstärka engagemanget för både samhället och ekonomins välstånd på de platser där de verkar.

De har genomfört flera ekologiska åtgärder och antagit de bästa hållbara metoderna samt gröna initiativ, vilket har omvandlat dem till ekolyxhotell och -resorter. Den ihärdiga strävan efter miljömässig hållbarhet har belönats med att de nu är en Guldmedlem i Green Globe-certifieringen.

Genom dessa åtgärder och initiativ visar Constance Belle Mare en djup respekt för naturen och en önskan att säkerställa att den skönhet och det välstånd som ön erbjuder kan uppskattas av kommande generationer.

Låt oss komma med ett reseförslag

1