035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-14.00

Upp
Constance Belle Mare Plage – Golfjoy
fade
6205
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-6205,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Constance Belle Mare Plage

Golfjoy / Constance Belle Mare Plage

Constance Belle Mare Plage

per person

Ett golfparadis i Indiska Oceanen som är inbäddat i grönska vid en av de vackraste stränderna på ön. Enastående resort med två härliga mästerskapsbanor utanför dörren. Constance Belle Mare är vackert beläget vid en fantastisk 2 km vit sandstrand med turkost hav i en skyddad vik på Mauritius östkust. Det är en lyxig golfresort cirka 5 mil från Mauritius flygplats. Här njuter du av ett lyxigt strandnära boende med två av Mauritius allra bästa banor på plats. Rum Constance Belle Mare Plage erbjuder bekvämt boende i en livlig och mysig…

Ett golfparadis i Indiska Oceanen som är inbäddat i grönska vid en av de vackraste stränderna på ön. Enastående resort med två härliga mästerskapsbanor utanför dörren.

Constance Belle Mare är vackert beläget vid en fantastisk 2 km vit sandstrand med turkost hav i en skyddad vik på Mauritius östkust. Det är en lyxig golfresort cirka 5 mil från Mauritius flygplats. Här njuter du av ett lyxigt strandnära boende med två av Mauritius allra bästa banor på plats.

Rum

Constance Belle Mare Plage erbjuder bekvämt boende i en livlig och mysig atmosfär. Här finns 259 rum och 18 lyxiga villor uppdelade på en hel del olika rumskategorier; prestige, junior suites, deluxe suites, 18 distinctive Villas eller Presidential Villas. I dubbelrummen ingår halvpension men som tillval kan man välja All Inclusive och då ingår även golfbil till dina golfrundor. Alla rummen är rymliga, de minsta mäter 45 kvm. Alla rum har möblerad terrass eller balkong med vy över den tropiska grönskande trädgården, de inbjudande poolerna eller havet.

Restaurang

Hotellet har sju restauranger och flera barer. Du har mycket att välja mellan – exklusiv á la carte, innovativa kulinariska klassiker, live-matlagning, traditionell mat från indiska oceanen, grillat, sushi eller pizza från vedeldad ugn. Här finns med andra ord något för alla smaker och tillfällen.

Aktiviteter

Ta tillfället i akt att prova nya saker samtidigt som du har kul! Oavsett om det är avkoppling på stranden eller vid en av de trendiga barerna, träning på gymmet, avkoppling och lyx i SPA-avdelningen eller utmanande vattensporter (vattenskidor, kajak, windsurfing, snorkling m.m) är Constance Belle Mare Plage en spännande och minnesvärd upplevelse! Föredrar du lugnare semesterdagar finns ett fint SPA som erbjuder sköna behandlingar.

Resorten är ett paradis för alla golfälskare! Här finns två av Mauritius allra bästa banor utanför dörren, Links och Legend.

Plats

Constance Belle Mare Plage

Avstånd 
Flygplats52 km
Port Luis40 km
Anahita21 km

Vi skräddarsyr gärna ditt paket utifrån hur länge du vill vara borta och om du vill kombinera med andra anläggningar på Mauritius tillexempel.

Kontakta oss så tar vi fram ett förslag till dig!

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Mauritius har flera härliga banor så är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket!

FAKTA

PAR 72

PAR 72

5 499 m

4 899m

Anahita Heritage

Avalon Golf Club

Avalon är en inlandsmästerskapsbana designad av den världsberömda sydafrikanska arkitekten Peter Matkovich. Den är belägen på de vulkaniska sluttningarna av den vilande Grand Bassin vulkanen 500 m över havet. Utsikten över sydkusten, lagunen och det azurblåa indiska oceanen är helt enkelt oöverträffad. Banan är vackert inramad av teplantager i ett böljande landskap med floder och djupa raviner.

FAKTA

PAR 72

PAR 72

4 909 m

4 552 m

Legend Golf Course

Legend Golf Course är en parkbana med vackra mogna träd och frodig vegetation mellan fairways. Banan har också vattenhinder på nästan varje hål, vilket gör denna golfbana till en mycket teknisk men rättvis utmaning för spelarna. Det är en strategisk banan där noga genomtänkta slag som blir rätt placerade är viktigare än längd. Hål 17 är banans signaturhål, ett utmanande par 3 hål med en magnifik utsikt över lagunen. Här slår har men ett utslag på 140 meter över vattnet mot en stor green.

FAKTA

PAR 71

PAR 72

5 091 m

4 177 m

Links Golf Course

Links Course är en utmanande mästerskapsbanan med linkskaraktär som ligger vid Constance Belle Mare Plage. Det är en öppen böljande bana, fairway kantas av både frodig grönska och vissa ställen är ruffen av vulkanisk sand. Banan ligger granne med den mer kända Legendbanan, Links har lite mindre vatten och är något kortare än Legend. Banan har varit värd för MCB Tour Championship, den sista etappen av European Senior Tour.