Golf joy travel

Linksgolf norr om Dublin

Centralt boende i den charmiga medeltida staden Droheda, cirka 30 minuter norr om Dublins flygplats. Här kombinerar man de charmiga irländska pubarna med de mytomspunna linksbanorna längs med kusten.

Det prisbelönta 4-stjärniga hotellet ”The D Hotel” är centralt beläget i den medeltida staden Drogheda, norr om Dublin. Här bor du bekvämt med promenadavstånd till stadens centrum med sina många traditionella pubar och restauranger.

Rum

Hotellet har 111 välutrustade och fina rum, många med fantastisk utsikt över historiska floden Boyne och Drogheda. Det finns olika rumskategorier att välja mellan – standardrum med dubbelsäng eller separata sängar, familjerum, utsikt mot floden, rum med balkong med flera. Det finns också två Penthouse-sviter för den som känner för att lyxa till det! Hotellet erbjuder gratis parkering och Wifi.

Restaurang

Hotellets restauarang ”Il Ponte” serverar en italiensk meny. Här erbjuds handgjord pasta och äkta pizza från en traditionell pizzaugn. Vid hotellet finns en gemytlig pub som erbjuder klassisk barmat och man kan njuta av bra levande musik varje fredag och lördag kväll.

Aktiviteter

Det finns mycket att upptäcka i närheten av Drogheda – allt från det närliggande Slane Castle till Tara Hill och Kells Heritage Center. Dublin ligger också bara runt 30 minuters bilresa från hotellet.

Bra att veta

County Louth
Laytown & Bettystown
Föregående bild
Nästa bild

Upplev härliga linksgolf

Här har du några riktiga links pärlor att upptäcka!

Utforma din golfresa

Välkommen att utforma ditt golfpaket till Irland, välj bland områdets härliga golfbanor, vi kan ombesörja flyg, transfer och annat som du skulle vilja ha hjälp med. Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

D Hotel
kr 9 695 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee

Låt oss komma med ett reseförslag

1