035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-15.00

Upp
The D Hotel Drogheda | Golfjoy
fade
5728
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5728,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

The D Hotel Drogheda

The D Hotel Drogheda

5795SEK

per person

Centralt boende i den charmiga medeltida staden Droheda, cirka 30 minuter norr om Dublins flygplats! Här kombinerar man de charmiga irländska pubarna med de mytomspunna linksbanorna längs med kusten. Det prisbelönta 4-stjärniga hotellet ”The D Hotel” är centralt beläget i den medeltida staden Drogheda, norr om Dublin. Här bor du bekvämt med promenadavstånd till stadens centrum med sina många traditionella pubar och restauranger. Rum Hotellet har 111 välutrustade och fina rum, många med fantastisk utsikt över historiska floden Boyne och Drogheda. Det finns olika rumskategorier att välja mellan – standardrum…

Centralt boende i den charmiga medeltida staden Droheda, cirka 30 minuter norr om Dublins flygplats! Här kombinerar man de charmiga irländska pubarna med de mytomspunna linksbanorna längs med kusten.

Det prisbelönta 4-stjärniga hotellet ”The D Hotel” är centralt beläget i den medeltida staden Drogheda, norr om Dublin. Här bor du bekvämt med promenadavstånd till stadens centrum med sina många traditionella pubar och restauranger.

Rum

Hotellet har 111 välutrustade och fina rum, många med fantastisk utsikt över historiska floden Boyne och Drogheda. Det finns olika rumskategorier att välja mellan – standardrum med dubbelsäng eller separata sängar, familjerum, utsikt mot floden, rum med balkong med flera. Det finns också två Penthouse-sviter för den som känner för att lyxa till det! Hotellet erbjuder gratis parkering och Wifi.

Restaurang

Hotellets restauarang ”Il Ponte” serverar en italiensk meny. Här erbjuds handgjord pasta och äkta pizza från en traditionell pizzaugn. Vid hotellet finns en gemytlig pub som erbjuder klassisk barmat och man kan njuta av bra levande musik varje fredag och lördag kväll.

Aktiviteter

Det finns mycket att upptäcka i närheten av Drogheda – allt från det närliggande Slane Castle till Tara Hill och Kells Heritage Center. Dublin ligger också bara runt 30 minuters bilresa från hotellet.

Plats

The D Hotel Drogheda

Avstånd
Dublins flygplats50 km
County Louth GC7,5 km
Laytown & Bettystown GC8,2 km
Seapoint GC10 km
   

Golfpaket The D Hotel Drogheda 1/5-30/9
(vardag)
1/10-31/10
(vardag)
1/11 - 31/12
4 nätter i dubbelrum
Frukost
1 x 18 hål på Seapoint GC
1 x 18 hål på Laytown Bettystown
1 x 18 hål på County Louth
7 8957 3955 795
Samma som ovan i enkelrum9 0958 6507 050
Priser gäller för boende och spel på vardag. Tillägg för boende och spel på helg.

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

[/vc_column][/vc_row]

FAKTA

Grundad 1993.

Designad av Des Smyth declan Branigan.

6 143 y

5 130 y

Seapoint Links GC

Det här är en av de finaste linksbanorna på Irland. Den är belägen med strålande utsikt över Mornebergen och Irländska sjön. Banan har varit värd för irländska PGA Championship och Irish Close Golf Championship. Det är en utmanande lång bana men kan spelas från många olika teeboxar som gör den överkomlig även för lite högre handikapp.

FAKTA

PAR 72
Grundad 1892
Design Tom Simpson

6 375 y

5 873 y

County Louth GC

County Louth Golf Clubs eller ``Baltray`` som banan även kallas ligger vid mynningen av floden Boyne. Det är 1 av de 25 bästa banorna på de brittiska öarna och bland topp 6 på ön. Den nuvarande banan designades 1938 av den berömda Tom Simpson och har uppdaterats och förlängts något av Tom MacKenzie. Det är en härlig klassisk linksbana där varje hål har en unik utmaning.

FAKTA

Par 71/73
Grundad 1909

5 677 m

5 112 m

Laytown & Bettystown GC

Laytown och Bettystown Golf Clubs historia går tillbaka till det sista kvartalet av 1800-talet då golf började spelas vid floden Boynes södra strand. Den här bana traditionell linksbana som vackert smäter in i sandynorna. Här har man en vind från havet som påverkar spelet i varierade grad, smala fairways som kantas av tjock ruff och snabba greener. Hålen är inramade med fantastisk utsikt över Cooley och Morne Mountains och Irländska sjön.