Golf joy travel

Härlig golfanläggning nära Benidorm med två banor på plats

Hotel Meliá Villaitana erbjuder allt och lite till med två egna golfbanor, härligt spa och flera restauranger på Resorten. Annars kan man ta en dagstripp till Benidorm som bara ligger 3 km bort.

Melia Villaitana består av 25 olika byggnader som är uppbyggt som en traditionell by vid Medelhavet och ligger ungefär 3 km från Benidorm, dom erbjuder ett lyxigt spa, utomhuspooler och en konstgjord strand. Resorten har två egna golfbanor designade av Jack Nicklaus och har även en fantastisk utsikt över Gran Bahía bukten. Själva Resorten i sig är designad av arkitekten Andres Pineiro som byggt kopior av monument, romantiska kvarter och underbara byggnader från olika delar i regionen. Resorten är lätt att nå från motorväg AP-7 och härifrån tar du dig också enkelt till nöjesparken Terra Mítica och naturreservatet Terra Natura.

 

Resorten har 455 rum fördelat på dels en 4* del samt en 5* del där rummen är något större och med en ännu bättre standard. Alla rummen är vackert inredda i ljusa harmoniska färger. De stora och luftkonditionerade rummen har alla egen balkong eller terrass med utsikt över antingen golfbanan, poolområdena eller de vackra bergen.

 

Här på Meliá Villaitana finns ett bra utbud av resturanger så som Papa Mambo, Casa Nostra, Mosaico, Restaurante Barbacoa, Restaurante Botanic, Restaurante Indigo och Bar La Tasca.

De olika restaurangerna erbjuder något för alla smaker, från enklare måltider så som sallad, tapas och snacks samt medelhavsinspirerad mat till italienska rätter. Finns med andra ord något för alla.

 

Melia Villaitana har både gym- och träningsavdelning samt ett stort spa där du även kan boka flera olika kropps- och skönhetsbehandlingar. Vill man röra på sig lite utöver gym och golf så har Resorten också 2 tennisbanor och 4 paddelbanor (7 Euro per h)

Bra att veta

Golf vid Villaitana

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter eller är det kanske så att du vill kombinera golfresan med lite jobb och behöver konferensmöjligheter?
  

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Melia Villaitana
kr 8 995 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 5 greenfee (2 x Levante 3 x Poniente inkl del i golfbil)

Låt oss komma med ett reseförslag

1