Golf joy travel

Njut av sol och golf i Miami!

Solsken, palmer, och golf – kan det bli bättre? Vid Miami Lakes Hotel & Golf strax utanför Miami bor du bra i nyrenoverade rum vid golfbanan. Här har du allt inom ett bekvämt avstånd så att du bara kan njuta av det bästa i solskensstaten!


Golfresorten är bra beläget direkt vid Senator Colf Course med gångavstånd till Miami Lakes, strax utanför Miami. Här har man nära till flygplatserna Miami International (MIA) och Fort Lauderdale International (FLL).

Här på Miami Lakes Hotel finns ett urval av elegant inredda rum och sviter. Varje rum är utrustat med moderna bekvämligheter som platt-TV, arbetsbord, kaffe/tekokare och mycket mer, allt för att säkerställa en bekväm och minnesvärd vistelse.

Njut av en kulinarisk resa i restaurangerna och barer som erbjuder ett brett utbud av maträtter och drycker. Från avslappnade måltider till fina middagar, matställena erbjuder något för alla smaker och tillfällen.

För de som vill hålla sig aktiva under sin vistelse erbjuder Miami Lakes Hotel gratis tillgång till Miami Lakes Athletic Club. Här kan du dra nytta av en 48 000 kvadratfot stor anläggning som erbjuder toppmoderna träningsmaskiner, fitnessklasser, 8 belysta tennisbanor, en fullstor gymnastikhall och en 50-yard utomhussportplan. Personlig träning är även tillgänglig för en extra kostnad.

Hotellets bekväma läge gör det enkelt att utforska allt som Miami har att erbjuda. Från shopping och nöjen till kulturella sevärdheter och natursköna platser, finns det något för alla i denna livliga metropol.

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill du ha din golfresa?

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Miami Lakes
kr 13 495 från
  • 10 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 5 greenfee

Låt oss komma med ett reseförslag

1