Golf joy travel

Bienvenuti a Milano!

Milano bjuder på så mycket mer än bara golf, det är en pulserande stad som bjuder på fotboll av högsta klass, mode, skönhet och några av Italiens bästa golfbanor. 

Milano erbjuder även möjligheter att se fotboll som AC Milan och Inter på den klassiska San Siro stadion. Ett samtal till Golf Joy Travel och vi fixar!

Det här är en trevlig golfresort belägen i en lugn, vacker miljö nära cosmopolen Milano. Destinationen är lättillgängligt från de tre Milano flygplatserna Malpensa, Linate och Bergamo. Le Robinie har dels ett charmigt äldre Golf Hotel som ursrungligen är en gammal bondgård samt det nya Resort hotellet, i golfpaketen är det Golfhotellet som avses.

Rum

Golf hotellet har 114 bekväma rum och lägenheter, alla med en privat trädgård eller terrass, minibar, satellit-TV och luftkonditionering. Det finns internet anlutning med kabel på hotellet.

Restaurang

Här kan man äta gott i någon av Resortens tre restauranger och i det trevliga klubbhuset vid golfbanan kan man reflektera över dagens runda över en god bit mat.
Det finns trevliga sällskapsutrymmen och bar på Robinie. Vill man aktivera sig finns gym, inomhuspool och en ny pich & putt bana med 18 hål och som är upplyst t o m kl 23.00 samt en 18 håls putting green Le RobinieGolf spelar man på Resortens egna bana, eller på Bogogno.

Upplev fotboll Live i Milano!

Italien brinner för fotboll, det är en passion. Milano har två storlag Milan och Inter med i den högsta ligan, Seria A. Vill du uppleva stämningen live kolla gärna in footballtravel.se för aktuella matcher vi hjälper till att ordna biljetter.

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter eller är det kanske så att du vill kombinera golfresan med lite jobb och behöver konferensmöjligheter?
  

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Le Robinie
kr 6 995 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee Le Robinie

Låt oss komma med ett reseförslag

1