Golf joy travel

– avslappnad lyx

Upplev Nordisk Elegans och Golf på Världsklassnivå hos Lübker

Välkommen till Lübker Golf Resort, där nordisk charm möter golf av absolut toppklass. Upptäck en värld där varje slag tar dig närmare naturen och varje ögonblick är en del av en exklusiv upplevelse.

Lübker Golf Resort, beläget i hjärtat av Danmarks vackra landskap, erbjuder en unik kombination av avslappnad skandinavisk atmosfär och en golfupplevelse i världsklass. Detta idylliska resort är känt för sin imponerande golfbana, designad av den världsberömde Robert Trent Jones II, och erbjuder en utmaning för golfare på alla nivåer. Omgivet av pittoreska landskap och lugna sjöar, är Lübker den perfekta destinationen för golfare som söker en harmonisk balans mellan sport och natur.

 Lübker Golf Resort stoltserar med en 27-håls mästerskapsbana som är uppdelad i tre nio-hål slingor – Sand, Sky och Forest. Varje slinga har sin egen karaktär och utmaningar, från de strategiska bunkrarna på Sand till de dramatiska höjdskillnaderna på Sky.

Resorten erbjuder en rad boendealternativ, från lyxiga lägenheter till rymliga villor. Alla boenden är designade för att ge gästerna en känsla av lugn och komfort med en modern skandinavisk touch.

Utöver golf erbjuder Lübker ett spektrum av aktiviteter och tjänster. Detta inkluderar Nordens största Spa & Wellness center, med en imponerande mängd behandlingar och avkopplingsmöjligheter. Resorten har också flera restauranger som serverar allt från lokala delikatesser till internationella rätter.

 

 

Bra att veta

Golf vid Lübker

Lübker Golf Resorts bana, designad av Robert Trent Jones II, är en sann mästerverk i golfbanedesign. Det som gör Lübker unikt är dess 27-håls layout, uppdelad i tre distinkta nio-håls slingor – Sand, Sky och Forest. Varje slinga erbjuder sin egen distinkta karaktär och utmaningar som lockar spelare av alla skicklighetsnivåer.

Sand Slingan är känd för sina öppna landskap och de strategiskt placerade bunkrarna som kräver noggrann planering och precision. Med sina dramatiska höjdskillnader och panoramautsikter över det danska landskapet är Sky Slingan en favorit för de som söker både utmaning och skönhet. Forest Slingan är inramad av tät skog och erbjuder en mer intim och taktisk spelupplevelse.

Utforma din golfresa

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Lübker
kr 4 350 från
  • 2 nätter i lägenhet
  • Frukost
  • 2 sandwich på banan
  • Tapas dag 1
  • Dagens middag dag 2
  • Sängkläder och slustädning
  • Fri golf

Låt oss komma med ett reseförslag

1