Golf joy travel

Njut av golf i en vacker del av Mallorca!

Pula Golf Resort är belägen på den nordöstra delen av Mallorca som förmodligen är den vackraste och fridfullaste platserna av ön. Hjärtat i Pula Golf Resort är den gamla herrgården med anor från 1581. Här hittar du klubbhus med reception och restaurang. En vistelse här är på sätt och vis en resa till det förflutna men med alla fördelarna av dagens bekvämligheter.

Pula Golfresort har 68 individuella rum fördelade på Golf Suites, Master Suites och Grand Suites. Sviterna är rymliga och mäter mellan 40 och 55 kvm samt utrustade med bland annat minibar, A/C och wifi. Sviterna har olika planlösningar men gemensamt är att de alla håller en bra 4* standard.

 

Mat njuter man av med stil på Café de Pula där man på uteserveringen har en härlig vy över golfbanan. För dem som vill uppleva något annat, är det bara en 10 minuters taxi till strandpromenaden i Cala Millor som lockar med fina stränder, ett brett gastronomiskt utbud av kött, fisk, pasta och inhemska rätter. Efter middagen kan du avsluta kvällen på Resorten i den mysiga baren som ligger över golfshopen.

Ett par minuter från Pula resort finns möjlighet till padel.

Golf Clinic vid PulaGolf Clinic

Utveckla din golf med en Golf Clinic på Pula! Välj om du vill ha 2x3h träning + 2×9 hål med Pro eller en mer intensiv Golf Clinic med 2×5 h träning + 2 x9hål med Pro. Du kommer att gå igenom alla aspekter av din golf och få med dig värdefulla tråningsmetoder, övningar och strategier hem. 

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill hu ha ditt golfpaket? Vi hjälper till hela vägen om du behöver hjälp med flyg, transfers, utflykter?  

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Pula Golf Resort
kr 13 095 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • Fri golf på Pula

Låt oss komma med ett reseförslag

1