035 356 81

Mån - tor 9.00 - 17.00

Upp
Pula Golf Resort – Golfjoy
fade
6495
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-6495,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Pula Golf Resort

Golfjoy / Pula Golf Resort

Pula Golf Resort

5995SEK

per person

Njut av golf i en vacker del av Mallorca! Pula Golf Resort ligger på den nordöstra sidan av Mallorca, helt omgiven av ett vackert naturreservat. Pula Golf Resort är belägen på den nordöstra delen av Mallorca som förmodligen är den vackraste och fridfullaste platserna av ön. Hjärtat i Pula Golf Resort är den gamla herrgården med anor från 1581. Här hittar du klubbhus med reception och restaurang. En vistelse här är på sätt och vis en resa till det förflutna men med alla fördelarna av dagens bekvämligheter. Rum Pula Golfresort…

Njut av golf i en vacker del av Mallorca!
Pula Golf Resort ligger på den nordöstra sidan av Mallorca, helt omgiven av ett vackert naturreservat.

Pula Golf Resort är belägen på den nordöstra delen av Mallorca som förmodligen är den vackraste och fridfullaste platserna av ön. Hjärtat i Pula Golf Resort är den gamla herrgården med anor från 1581. Här hittar du klubbhus med reception och restaurang. En vistelse här är på sätt och vis en resa till det förflutna men med alla fördelarna av dagens bekvämligheter.

Rum

Pula Golfresort har 68 individuella rum fördelade på Golf Suites, Master Suites och Grand Suites. Sviterna är rymliga och mäter mellan 40 och 55 kvm samt utrustade med bland annat minibar, A/C och wifi. Sviterna har olika planlösningar men gemensamt är att de alla håller en bra 4* standard.

Restauranger

Mat njuter man av med stil på Café de Pula där man på uteserveringen har en härlig vy över golfbanan. För dem som vill uppleva något annat, är det bara en 10 minuters taxi till strandpromenaden i Cala Millor som lockar med fina stränder, ett brett gastronomiskt utbud av kött, fisk, pasta och inhemska rätter. Efter middagen kan du avsluta kvällen på Resorten i den mysiga baren som ligger över golfshopen.

Aktiviteter
Ett par minuter från Pula resort finns möjlighet till padel.

 


Plats

Pula Golf Resort

Avstånd 
Palma flygplats75 km
Palma stad75 km
Pula GC0 km
Canyamel GC7 km
Capdepera GC10 km
Alcanada GC45 km

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Golfpaket Pula Resort 5/4-31/10
4 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Pula
Inträde till SPA (april-okt)
5 995
Samma som ovan i enkelrum7 995
7 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Pula
Inträde till SPA (april-okt)
10 295
Samma som ovan i enkelrum13 850
Halvpensionstillägg (trerättersmeny), per person och dag
 

Golf vid Pula Resort

Här är förslag på golfbanor. Mallorca har en stor mängd härliga banor, är du nyfiken på andra banor ta en titt i vår golfguide.

FAKTA

PAR 72
Grundad 1995/2004
Design Francisco Segalés/ J.M Olazábal

PAR 73
Design José Gancedo

6 297 m

5 869 m

5 107 m

Pula Golf

Pula Golf har blivit känd genom de många stora tävlingar den varit värd för så som Pga European Tour Mallorca Classic. År 2004 utvecklade José María Olazába banan till den mästerskapsbana den är idag. Det är en rätt krävande men ärlig bana där man kan se 14 av de 18 hålen greenerna från tee. Banan har bra träningsmöjligheter.

FAKTA

PAR 73
Design José Gancedo

5 890 m

5 589 m

4 726 m

Alcanada

Banan är en verkligen härlig golfupplevelse som av många anses vara en av de bästa i Spanien. Den ligger mycket vackert beläget intill ett stort naturreservat på norra Mallorca vid Alcudiakusten. Från nästan alla hål är det spektakulära vyer över Medelhavet och mot ön Alcanada. Banan är otroligt välskött med stora utslagsplatser, perfekt klippta fairways och greener i enastående skick Det är en omväxlande och strategisk bana med en hel del välplacerade bunkrar och utmanande greener. Här finns även ett mycket trevligt klubbhus som har en härlig terrass.

FAKTA

PAR 73
Design José Gancedo

5 890 m

5 589 m

4 726 m

Capdepera Golf

Banan är belägen i mellan Capdepera och Artá, omgiven av berg och härliga vyer över Medelhavet. De första hålen spelas på den plattare delen med långa fairways. Inrundan startar med tre flacka hål innan de stiger upp på bergssluttningen. Här finns spännande hål med raviner. Banan som passar både nybörjare som mer avancerade