Golf joy travel

Historiskt hotell i charmiga Wickolw, Irlands trädgård

Woodenbridge Hotel är belägen i vale of Avoca som är en av Irlands vackraste platser. Hotellet grundades 1608, och är det äldsta hotellet i Irland och ett av de få kvarvarande familjeägda hotellen.

Hotellet själv har utsikt över Avocas vale och den fantastiska Woodenbridge Golf Club, medan Woodenbridge lodge ligger intill huvudhotellet och är omgiven av fridfulla trädgårdar vid floden Aughrim.


Det lilla hotellet har 29 rum, alla har eget badrum och gratis trådlös åtkomst.Maten vid Woodenbridge är mycket uppskattad både av gäster (som faktiskt kommer bara för den skull!) och lokalborna.

Man sätter stort värde i att laga allt från grunden och lägga omsorg i alla detaljer.
Goldmines Bistro serverar utsökt barmat varje dag från 12.30 till 21. Smokehouse Restaurant vid Woodenbridge Lodge har en 180 kvm skyddad uteservering. Här serveras som namnet antyder ett stort utbud av rökta råvaror.

Fyll din golfresa med mer!

Wicklow vandring

Utforska den vackra naturen kring Wicklow, fantastiska vandringsleder

Beyond the Trees

Det här är en spektakulär byggnad med en underbar utsikt över Wicklow.

Avoca Mill

Besök Irlands äldsta fungerande väveri, belägen vid Avoca-floden och en kort bilresa från Woodenbridge Hotel. Upplev en guidad tur där du ser hur plädar, filtar och halsdukar tillverkas. Trevlig butik full av ullprodukter och andra irländska hantverk.

Bra att veta

Golf kring Wicklow

Området kring Wicklow kallas för  Irlands trädgård. Här hittar man riktigt fina banor som en del kanske är lite mindre kända. Kronan i juvelen är vid den mytomspunna The European designad av golflegendaren Pat Ruddy.

Utforma din golfresa

Hur vill du ha din golfresa?

Här finna så många banor att välja mellan, se gärna filmerna och låt dig inspireras!

Vi utformar ditt golfpekt efter dina önskemål.

Exempel på golfpaket

Woodenbridge
kr 5 995 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee (välj mellan Woodenbridge, Wicklow, Arklow, Blainroe)
50 shades greener

Woodenbridge är en godkändpartner av Fifty Shades Greener, världsledande inom hållbarhetsutbildning och certifiering. Detta är en betydande milstolpe som visar på vår gemensamma strävan att minska miljöpåverkan och investera i en hållbar framtid. Certifieringen garanterar att vår leverantör uppfyller strikta kriterier för miljöansvar, från att minska energianvändning till att optimera arbetsprocesser för hållbarhet. 

Låt oss komma med ett reseförslag

1