Golf joy travel

Links golf på Irland!

På den härliga golfanläggningen Portmarnock Hotel & Golf Links kan du uppleva riktig linksgolf på en av de allra bästa banorna på Irland.


Anläggningen är vackert beläget vid stranden i Portmarnock, nära Malahide Castle och Ireland’s Eye med en fantastisk utsikt över irländska havet. Det är en härlig golfanläggning som är omgiven av hav och en riktigt bra Linksbana som är designad av Bernard Langer.

Rum

Hotellet har 134 ljusa och rymliga rum vars inredning är inspirerad av elementen vind, hav och sand.  Man har antingen en härlig havsutsikt eller utsikt över den intilliggande mästerskapsbanan. Alla rum har te/kaffe faciliteter, byxpress, hårtork och Wifi. Idag har huset förvandlats till ett modernt bekvämt hotell med en mängd bekvämligheter utan att förlora den gamla atmosfären.

Restauranger

Huvudrestaurangen ”The 1780” har en härlig miljö med en oslagbar vy över bukten. Menyerna har ett urval av internationella rätter tillsammans med ett utmärkt urval av viner. På hotellets andra restaurang ”The Seaview” kan du avnjuta en god måltid i en lugn och avslappnad miljö. Portmarnock Hotel & Golf Links var ursprungligen whiskygrundaren Jamesons hem. Man har stolt bevarat det här arvet och man får inte missa en stund i hotellets ”Jameson Bar”.

Läge & aktiviteter

Den härliga stranden ligger precis utanför hotellet för sköna promenader. Från Portmarnock är det nära in till centrala Dublin. Det finns bra pendeltåg som går från Portmarnock eller ca 20 minuter med taxi.

Bra att veta

Föregående bild
Nästa bild

Utforma din golfresa

Vill du fokusera din golf på den härliga linksbanan utanför dörren eller testa flera av Dublins fina linkspärlor? 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Portmarnock Links
kr 9 695 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee

Låt oss komma med ett reseförslag

1