035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-14.00

Upp
Portmarnock Hotel & Golf Links – Golfjoy
fade
5634
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5634,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Portmarnock Hotel & Golf Links

Golfjoy / Portmarnock Hotel & Golf Links

Portmarnock Hotel & Golf Links

7650SEK

per person

Links golf på Irland! På den härliga golfanläggningen Portmarnock Hotel & Golf Links kan du uppleva riktig linksgolf på en av de allra bästa banorna på Irland. Anläggningen är vackert beläget vid stranden i Portmarnock, nära Malahide Castle och Ireland’s Eye med en fantastisk utsikt över irländska havet. Det är en härlig golfanläggning som är omgiven av hav och en riktigt bra Linksbana som är designad av Bernard Langer. Rum Hotellet har 134 ljusa och rymliga rum vars inredning är inspirerad av elementen vind, hav och sand.  Man har antingen…

Links golf på Irland! På den härliga golfanläggningen Portmarnock Hotel & Golf Links kan du uppleva riktig linksgolf på en av de allra bästa banorna på Irland.

Anläggningen är vackert beläget vid stranden i Portmarnock, nära Malahide Castle och Ireland’s Eye med en fantastisk utsikt över irländska havet. Det är en härlig golfanläggning som är omgiven av hav och en riktigt bra Linksbana som är designad av Bernard Langer.

Rum

Hotellet har 134 ljusa och rymliga rum vars inredning är inspirerad av elementen vind, hav och sand.  Man har antingen en härlig havsutsikt eller utsikt över den intilliggande mästerskapsbanan. Alla rum har te/kaffe faciliteter, byxpress, hårtork och Wifi. Idag har huset förvandlats till ett modernt bekvämt hotell med en mängd bekvämligheter utan att förlora den gamla atmosfären.

Restauranger

Huvudrestaurangen “The 1780” har en härlig miljö med en oslagbar vy över bukten. Menyerna har ett urval av internationella rätter tillsammans med ett utmärkt urval av viner. På hotellets andra restaurang “The Seaview” kan du avnjuta en god måltid i en lugn och avslappnad miljö. Portmarnock Hotel & Golf Links var ursprungligen whiskygrundaren Jamesons hem. Man har stolt bevarat det här arvet och man får inte missa en stund i hotellets “Jameson Bar”.

Läge & aktiviteter

Den härliga stranden ligger precis utanför hotellet för sköna promenader. Från Portmarnock är det nära in till centrala Dublin. Det finns bra pendeltåg som går från Portmarnock eller ca 20 minuter med taxi.


Plats

Portmarnock Hotel & Golf Links

Golfpaket Portmarnock Hotel & Golf Links1/2-31/3
1/4-31/10
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål på Portmarnock Links (vardag)
7 6508 850
Samma som ovan i enkelrum10 65011 850
Tillägg för spel på helg 150 kr125 SEK/runda

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

FAKTA

Designad av Bernhard Langer

PAR

Gul Tee

Röd Tee

71

5 992 m (Vit)

5 051 m

Portmarnock Golf Links

Det här är en av de bästa linksbanorna på Irland. Den är designad av Bernhard Langer. Som många av de kustnära banor som ligger på den väldränerade sanden är Portmanock Links spelbar året om. Banan ligger fantastiskt vackert inne bland de böljande sanddynorna som bildar väggar mellan hålen.

FAKTA

Designad av Pat Ruddy & Tom Craddock

PAR

Gul Tee

Röd Tee

71 (Gul)

74 (Röd)

6 066 m

5 146 m

Malahide GC

Golfklubben öppnade 1892. Den är belägen vid kusten i Malahide. Här finns 27 hål som är designade av Eddie Hackett. Banan är en trevlig kombination av park och links. Varje hål har en egen utmaning. Banan kräver ett strategiskt spel och ett noga genomtänkt val av klubba då det finns många doglegs, strategiskt utplacerade vattenhinder och upphöjda greener.

FAKTA

Designad av Pat Ruddy & Tom Craddock

PAR

Gul Tee

Röd Tee

73 (Gul)

75 (Röd)

6 386 m

5 770 m

St Margarets Golf & Country Club

Det är en prisvärd mästerskapsbana som har varit värd för flera stora tävlingar. Banan har en parkkaraktär med breda fairways och många vattenhinder som kräver ett strategiskt spel. St Margarets håller en hög klass med välskötta fairways och greener.