Golf joy travel

Upptäck lyxigt boende och med en Ryder Cup- banan utanför dörren!

Kan det bli bättre? Boende vid en elegant herrgård som omvandlats till femstjärnigt lyxhotell och country club. Golf i världsklass utanför dörren på Ryder Cup Course och The Smurfit Course!


K Club Hotel & Resort är beläget i Kildare utanför Dublin. Dublin flygplats ligger bara 40 minuters bilresa bort. Straffan Village, med sina två trevliga pubar, ligger 15 minuters promenad bort. Resorten är omgivet av ett idylliskt landskap med rikt djurliv och floden Liffey som sträcker sig hela vägen in till Dublin. Det här en elegant renoverad georgiansk herrgård, ursprungliga Straffan House från 1830-talet. Man har bibehållit dess ursprungliga charm och kombinerat elegans, tradition med moderna faciliteter. Och kanske det bästa av allt två av Irlands absoluta toppbanor ligger utanför dörren!

Rum

K Club har 134 rymliga och unika rum, det finns inte två likadana. Alla rum är välutrustade, vackert inredda med fantastisk utsikt över området och floden Liffe. Rummen har mineralvatten, te- och kaffefaciliteter, morgonrock och tofflor, alla tekniska moderniteter, rumsservice – och mycket stora badrum.

Restaurang

Hotellet ”The K Club” har flera restauranger som erbjuder otroliga middagsupplevelser. Här finns allt från asiatisk mat till traditionella irländska rätter tillagad med de finaste råvarorna. Restaurangerna finns i hotellet och i de båda klubbhusen.[/vc_row]

Spa

Här kan du koppla av och ladda batterierna i en oas av lugn på det internationellt välrenommerade K Spa. Här finns inomhuspool, privata SPA-bad, bubbelpool och ett bra utbud av behandlingar.

Aktiviteter

Här går det inte att bli uttråkad! Har man inget att gör finns falkjakt, fiske, kajakpaddling, ridning, lerduveskytte, bågskytte, cykling och tennis. Dessutom finns härlig vinkällare, whiskyprovningar och konsthistoriska turer.

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? 

Det här är en en helt fantastisk resort med en hel mängd härliga aktiviteter på plats. Ett tips är att utforska vad som erbjuds innan avresan och planera in aktiviteten i förväg. 

 
Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

K Club
kr 10 950 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee (1Palmer South + 1 x Palmer North)

Låt oss komma med ett reseförslag

1