035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-14.00

Upp
The K Club – Golfjoy
fade
5715
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5715,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

The K Club

Golfjoy / The K Club

The K Club

5150SEK

per person

Kan det bli bättre? Boende vid en elegant herrgård som omvandlats till femstjärnigt lyxhotell och country club. Golf i världsklass utanför dörren på Ryder Cup Course och The Smurfit Course! K Club Hotel & Resort är beläget i Kildare utanför Dublin. Dublin flygplats ligger bara 40 minuters bilresa bort. Straffan Village, med sina två trevliga pubar, ligger 15 minuters promenad bort. Resorten är omgivet av ett idylliskt landskap med rikt djurliv och floden Liffey som sträcker sig hela vägen in till Dublin. Det här en elegant renoverad georgiansk herrgård, ursprungliga…

Kan det bli bättre? Boende vid en elegant herrgård som omvandlats till femstjärnigt lyxhotell och country club. Golf i världsklass utanför dörren på Ryder Cup Course och The Smurfit Course!

K Club Hotel & Resort är beläget i Kildare utanför Dublin. Dublin flygplats ligger bara 40 minuters bilresa bort. Straffan Village, med sina två trevliga pubar, ligger 15 minuters promenad bort. Resorten är omgivet av ett idylliskt landskap med rikt djurliv och floden Liffey som sträcker sig hela vägen in till Dublin. Det här en elegant renoverad georgiansk herrgård, ursprungliga Straffan House från 1830-talet. Man har bibehållit dess ursprungliga charm och kombinerat elegans, tradition med moderna faciliteter. Och kanske det bästa av allt två av Irlands absoluta toppbanor ligger utanför dörren!

Rum

K Club har 134 rymliga och unika rum, det finns inte två likadana. Alla rum är välutrustade, vackert inredda med fantastisk utsikt över området och floden Liffe. Rummen har mineralvatten, te- och kaffefaciliteter, morgonrock och tofflor, alla tekniska moderniteter, rumsservice – och mycket stora badrum.

Restaurang

Hotellet “The K Club” har flera restauranger som erbjuder otroliga middagsupplevelser. Här finns allt från asiatisk mat till traditionella irländska rätter tillagad med de finaste råvarorna. Restaurangerna finns i hotellet och i de båda klubbhusen.

Spa

Här kan du koppla av och ladda batterierna i en oas av lugn på det internationellt välrenommerade K Spa. Här finns inomhuspool, privata SPA-bad, bubbelpool och ett bra utbud av behandlingar.

Aktiviteter

Här går det inte att bli uttråkad! Har man inget att gör finns falkjakt, fiske, kajakpaddling, ridning, lerduveskytte, bågskytte, cykling och tennis. Dessutom finns härlig vinkällare, whiskyprovningar och konsthistoriska turer.


Plats

The K Club

Golfpaket The K Club 1/11-1/3
1/4-30/4
1-31/10
1/5-30/9
3 nätter i dubbelrum
Frukost
1 x 18 hål på Palmer South
1 x 18 hål på Palmer North
5 1505 6507 050
Samma som ovan i enkelrum7 895 8 195 10 295
4 nätter i dubbelrum
Frukost
2 x 18 hål på Palmer South
1 x 18 hål på Palmer North
6 8507 5959 495
Samma som ovan i enkelrum9 995 11 095 13 995
Helgtillägg 350 kr per natt.

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

FAKTA

Designad av Arnold Palmer.

PAR

Gul Tee

Röd Tee

72

6 232 m (Vit)

4 967 m

The K Club - Ryder Cup Course

Ryder Cup Course (spelades här 2006) är en av Europas mest spektakulära banor. Banan är ritad av Arnold Palmer och räknas som en av de 3 bästa parkbanorna i Irland. Det är en spännande och utmanande bana i ett parklandskap med fin natur och ståtliga träd som kantar många av hålen. Dessutom finns flera strategiska vattenhinder som tillsammans med snabba greener.

FAKTA

Designad av Arnold Palmer.

PAR

Gul Tee

Röd Tee

72

6 240 m (Vit)

4 968 m

The K Club - Smurfit Course

Ryder Cups systerbana är belägen på den andra sidan av floden Liffey. Här har Arnold Palmer som står bakom även denna bana utformat den som en inland Links. Den smälter in i det böljande landskapet, med höga sandvallar som kantar fairways och gömmer en hel del bunkrar.