Golf joy travel

Palm West Beach, det senaste och trendigaste området i Dubai!

Här njuter du av Persiska vikens ljusa sandstränder kantade av palmer, promenadstråk, exklusiva butiker, restauranger och det är inte långt till Dubais spektakulära golfbanor!

 

Radisson Beach Resort ligger vid ingången till The Palm, precis vid Palm West Beach, och har den otroliga utsikten över Marina city och enkel tillgång till stranden. Det tar bara 10 till 20 minuter att resa från Sheikh Zayed Road till golfklubben, vilket gör det till ett idealiskt läge för både en avkopplande vistelse vid stranden och en golfsemester. Palm West Beach är en av de nyaste och trendigaste strandpromenaderna i Dubai som ligger på Palm Jumeirah, med strandklubbar, restauranger och nattliv och fantastisk utsikt över Dubais silhuett. Radisson Beach Resort Palm Jumeirah är bekvämt beläget bara 5 minuters promenad till köpcentret Nakheel och en kort bit till andra stora attraktioner.

Rum

Radisson Beach Resort har 389 moderna rum eller sviter, alla med fönster från golv till tak och balkong. Alla rum och sviter är elegant möblerade, välutrustade med gratis Wi-Fi, luftkonditionering.

Restauranger

På Radisson Beach Resort Palm Jumeirah erbjuder läckra måltider under hela dagen. Deras restaurang All Day Dining serverar frukost, lunch och middag. Di kan även koppla av vid uteserveringen eller vid poolen med en drink eller ett mellanmål. Om du är på språng, kan du ta något snabbt i Grab&Go-kiosken i lobbyn.

Spa & Wellness

På den 13: e våningen i hotellet, kan du njuta av en fantastisk utsikt över kusten medan du skämmer bort dig själv i Radissons Beach Resorts härliga Spa. Varva ner i 6 olika behandlingsrum, inklusive ett parrum och ett marockanskt bad. Det finns även ett brett utbud av spa- och skönhetsbehandlingar, massage och paket.

Bra att veta

Golf i Dubai

Spellista

4 Videoklipp

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? Här vid i Dubai finns så mycket mer att fylla golfresan med. 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Robinsson Beach Resort
kr 17 950 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 4 greenfee (1 x 18 hål på Dubai Creek, 1 x Dubai Hills, 1 x The Els Club)

Låt oss komma med ett reseförslag

1