Golf joy travel
Golfresa Grekland

Solvarma golfupplevelser

Grekland är en destination som länge legat oss nordbor varmt om hjärtat. Peloponnesos, erbjuder en harmonisk blandning av moderna nöjen och antika skatter.  Det kanske inte är för golf som destinationen är så populär utan för de härliga öarna med kritvita stränder, sol och underbar matkultur. Men med världsklassgolf på Costa Navarino utanför Kalamata kan man nu säga att Grekland är en golfdestination värd att upptäcka!

Här får du en heltäckande upplevelse – från de gröna fairways på Costa Navarino, en av Europas mest prisbelönta golfanläggningar, till olivlundarna som ger världens kanske bästa olivolja. Med sin rika historia, som inkluderar antika tempel och moderna museer, samt ett kök som lockar foodies från hela världen, är Kalamata en destination som måste upplevas.

 

Golf i Costa Navarino: En Grekisk Odyssé

Costa Navarino är inte bara en resort; det är en hel värld av golfmöjligheter. Med fyra signaturbanor erbjuder Costa Navarino en golfupplevelse i grekisk stil. Det sägs att golfare som spelat här en gång återkommer – precis som Greklands hjältar alltid återvände till sina älskade öar.

Sol & bad!

Ta ett dopp i det kristallklara vattnet

Antika Messene

Res tillbaka i tiden i denna välbevarade antika stad.

Olivolja och Tapenader

Prova regionens kända oliver och olivolja

Mani-halvön

Utforska detta vackra landskap

Voidokilia-stranden

En av de vackraste stränderna i Medelhavet

Fetaost och Moussaka

Njut av autentiska grekiska rätter!

Mystras

En bysantinsk spökstad som är ett UNESCO-världsarv

Taygetosberget

Vandring och äventyr väntar i denna majestätiska bergskedja.

Golfresa till Grekland

När ska man resa?

Våren – Uppvaknandet av Costa Navarino
Våren i Costa Navarino är som en symfoni av färger och dofter. Det är tiden då regionens flora och fauna vaknar upp från vintersömnen, vilket skapar en inspirerande bakgrund för golfspel. Golfbanorna är i optimalt skick efter vinterns vila, och du kommer att finna dig själv omgiven av blommande vildblommor och grönskande fairways. Dessutom är våren fylld av lokala evenemang och traditioner, som det berömda Påskfirandet, som är en unik upplevelse i Grekland.

Sommaren – Energi och Liv
Sommaren i Costa Navarino är högsäsong och regionen är på sitt mest pulserande. Förutom solsken och perfekt väder för en dag på golfbanan, erbjuder sommaren en rad musikfestivaler, kulturella evenemang och gastronomiska fester. Dock kan det vara bra att boka starttider i god tid, eftersom detta är den mest populära tiden för turister.

Hösten – Skördetid och Golf i Harmoni
Hösten är ofta en favorit bland golfentusiaster. Temperaturerna är behagliga och klimatet är mildare, vilket gör det till en utmärkt tid för att verkligen njuta av en hel dag på golfbanan. Detta är också skördetid för regionens berömda oliver och druvor. Passa på att besöka lokala gårdar och vinodlingar och delta i skördefester som anordnas i regionens pittoreska byar.

Vintern – Lugn, Ro och Fokuserat Golfspel
Om du föredrar att undvika folkmassor och verkligen vill fokusera på ditt golfspel, är vintern den perfekta tiden att besöka Costa Navarino. Med färre turister runt dig kan du verkligen sätta dig in i varje slag och förbättra ditt spel i lugn och ro. Många av de lokala tavernorna och kaféerna håller öppet året runt, vilket erbjuder en mer autentisk och personlig upplevelse av den grekiska gästfriheten.

Navigera på karta

Vårt utvalda resmål