035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-15.00

Upp
Grekland – Golfjoy
fade
3581
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3581,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Grekland

Golfjoy / Grekland

Solvarma golfupplevelser i Grekland!

Grekland är en destination som länge legat oss nordbor varmt om hjärtat. Här njuter man av det härliga klimatet som lockar med över 300 soldagar om året. Den vackra grekiska övärlden med det turkosfärgade Medelhavet bjuder på bad, historiskt intressanta platser, vackra naturupplevelser och inte minst härliga golfupplevelser.

Resmål Grekland

Golf i Grekland

Grekland har länge varit en favorit bland soltörstande skandinaver. Kanske inte för golf utan för de härliga öarna med kritvita stränder, sol och underbar matkultur. Men med världsklassgolf på Costa Navarino utanför Kalamata och en ny golfresorten på Kreta kan man nu säga att Grekland är en golfdestination värd att upptäcka!