035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-15.00

Upp
The Westin Resort Costa Navarino – Golfjoy
fade
5986
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5986,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

The Westin Resort Costa Navarino

Golfjoy / The Westin Resort Costa Navarino

The Westin Resort Costa Navarino

14595SEK

per person

Ett golfparadis i Grekland! Njut av golf, hav och sol vid den här lyxiga resorten på ett helt suveränt läge där hav möter land. På ett fantastiskt läge på en svagt sluttande backe ned mot havet där en dryg kilometer lång sandstrand tar emot solens nedgång ligger Navarino Dunes. Området är över 140 hektar stort med utsikt över det glittrande Joniska havet. The Westin Resort Costa Navarino är en resort av riktig hög klass där det råder en skön och avslappnad känsla. Costa Navarino, som ligger längst ut på Peloponnesos,…

Ett golfparadis i Grekland! Njut av golf, hav och sol vid den här lyxiga resorten på ett helt suveränt läge där hav möter land.

På ett fantastiskt läge på en svagt sluttande backe ned mot havet där en dryg kilometer lång sandstrand tar emot solens nedgång ligger Navarino Dunes. Området är över 140 hektar stort med utsikt över det glittrande Joniska havet. The Westin Resort Costa Navarino är en resort av riktig hög klass där det råder en skön och avslappnad känsla. Costa Navarino, som ligger längst ut på Peloponnesos, är en härlig golfanläggning med havet som granne och alla bekvämligheter du kan tänka dig.

Rum

Boendet är inspirerat av de gamla herrgårdarna i regionen och byggda med natursten och lokala designinslag. Byggnaderna harmoniserar med det omgivande landskapet och inredningen är av naturliga material som ger en känsla av elegant lyx. Alla rum på Costa Navarino är inredda med moderna möbler, ljust trä och dämpade färger som inspirerats av hav och sand. Standardrummen har utsikt mot resortens trädgårdar. Vill man lyxa till det lite extra finns även rum med fantastisk utsikt över det glittrande havet.

Restauranger

Anläggningen bjuder på ett stort och genomtänkt utbud av restauranger som passar allas tycken och smak. Huvudrestaurangen “Morias” serverar, förutom en stor frukostbuffé, en trevlig kvällsbuffé i en avslappnad miljö. Restaurangen “Da Luigi” fokuserar på det italienska köket – från Sicilien till Alperna. Här kan då få traditionella italienska rätter och stenugnsbakad pizza. “Armyra by Papaioannou” serverar mestadels rätter ifrån havet. Här fokuserar kocken Yiorgos på utmärkta råvaror med lokalproducerade örter, grönsaker och olivolja. “Onuki” har en kosmopolitisk atmosfär och en japansk-inspirerad meny. Ett spännande alternativ för kvällens middag! Är man sugen på smaker från mellanöster så är restaurangen “Nargile” det rätta valet! Känner du istället för en Amerikansinspirerad måltid så är “The Diner” stället för dig. Här serveras typiska rätter i en klassisk amerikansk miljö. Här kan du avrunda kvällen med biljard eller bowling.  På resorten finns även “Souvlakerie” som serverar traditionella grekiska rätter såsom namnet antyder och lunchrestaurangen “Barbouni”  som är vackert beläget på stranden. Det finns även ett antal barer runt omkring på resorten att koppla av vid efter dagens golf. Observera att restaurangernas öppettider varierar beroende på säsong. Alla restauranger håller inte öppet året om. Costa Navarino erbjuder en “dine around experience” som innebär att man kan utnyttja sina inkluderade middagar på ett antal utvalda restauranger (förbestämd meny).

Fyll resan med mer sport som Padel!

I området finns bra möjligheter till avkoppling & aktiviteter för barn och nöjen som är oöverträffade i Medelhavsområdet. Hotellet har en gedigen SPA-anläggning med inriktning på Anazoe som är behandlingar som bygger på uråldrig visdom och modern vetenskap. Det finns givetvis även en uppvärmd inomhuspool för den som inte vill bli masserad och insmord i olivoljor och föryngrande örter. För den som fortfarande är pigg efter dagens golfspel finns ett Sport & Entertainment Center med en rad olika aktiviteter. Varför inte avsluta dagen med Padel, en underbar kombo!


Plats

The Westin Resort Costa Navarino

Avstånd 
Flygplats Kalamata50 km
Flygplats Aten305 km

Golfpaket Costa Navarino20/9-31/101/11-13/11
14/11-30/1119/2-30/4 20231/5-25/5 2023
7 nätter i dubbelrum deluxe "Garden View"
Frukost
4 x 18 hål Dunes, Tha Bay, Hills East, Hills West inkl shuttle och del i golfbil
16 19515 79513 29516 89519 250
Samma som ovan i enkelrum21 09519 85016 99523 55027 295
Kombinera med Padel! Hyr bana 1 h 25 Euro,
lektion 50 Euro per h
Rivstarta golfsäsong, special paket!25/2-4/3 2023
7 nätter i dubbelrum deluxe "Garden View"
5 middagar, buffét
5 x 18 hål Dunes,
Bay, The Nvarino Hills East och Navarino West Course inkl shuttle och del i golfbil
2 h fria bollar på rangen i samband med golfen
16 295
Samma som ovan i enkelrum22 150
Kombinera med Padel! Hyr bana 1 h 25 Euro,
lektion 50 Euro per h

Golfbanor till Costa Navarino

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

FAKTA
Par 72
Grundad 2010
Design Bernhard Langer

5 853 m

4 959 m

The Dunes Course

Den tidigare Ryder Cup kaptenen och vinnaren av US Masters Bernhard Langer designade, i samarbete med European Golf Design, den första 18-hålsbanan - The Dunes Course. Banan som öppnades våren 2010 är härligt placerad och utformad av karaktären i landskapet. Böljande fairways tar sig fram längs den typiskt grekiska naturen med oliv-och citrusodlingar. Flera hål går längs en liten flod som slingrar sig genom området, och närheten till havet är slående. Banan uppskattas av golfare på alla nivåer. Fairway är bred och det kan vara bra om vinden har lust att lägga sig i spelet… På några utslag har du slående utsikt över Medelhavet.

FAKTA
PAR 71
Grundad 2011
Design Robert Trent Jones Jr

5 232 m

4 408 m

Bay Course

Under 2011 öppnades den andra banan på Costa Navarino – The Bay Course. Designer var ingen mindre än Robert Trent Jones Jr. Banan är belägen i en bukt nära den pittoreska byn Pylos, ca 7 km från hotellet, med två kilometer sandstrand i väster. Den som går ut och spelar en sen runda får garanterat uppleva en magisk solnedgång. The Bay Course är lite kortare än The Dunes men bedöms som något mer teknisk och premierar ofta den som planerar sitt spel lite mer.