Golf joy travel

Ett golfparadis i Grekland!

Njut av golf, hav och sol vid den här lyxiga resorten på ett helt suveränt läge där hav möter land.
På ett fantastiskt läge på en svagt sluttande backe ned mot havet där en dryg kilometer lång sandstrand tar emot solens nedgång ligger Navarino Dunes.

Området är över 140 hektar stort med utsikt över det glittrande Joniska havet. Costa Navarino, som ligger längst ut på Peloponnesos, är en härlig golfanläggning med havet som granne och alla bekvämligheter du kan tänka dig.

Boendet är inspirerat av de gamla herrgårdarna i regionen och byggda med natursten och lokala designinslag. Byggnaderna harmoniserar med det omgivande landskapet och inredningen är av naturliga material som ger en känsla av elegant lyx. Alla rum på Costa Navarino är inredda med moderna möbler, ljust trä och dämpade färger som inspirerats av hav och sand. Standardrummen har utsikt mot resortens trädgårdar. Vill man lyxa till det lite extra finns även rum med fantastisk utsikt över det glittrande havet.

Anläggningen bjuder på ett stort och genomtänkt utbud av restauranger som passar allas tycken och smak. Huvudrestaurangen ”Morias” serverar, förutom en stor frukostbuffé, en trevlig kvällsbuffé i en avslappnad miljö. Restaurangen ”Da Luigi” fokuserar på det italienska köket – från Sicilien till Alperna. Här kan då få traditionella italienska rätter och stenugnsbakad pizza. ”Armyra by Papaioannou” serverar mestadels rätter ifrån havet. Här fokuserar kocken Yiorgos på utmärkta råvaror med lokalproducerade örter, grönsaker och olivolja. ”Onuki” har en kosmopolitisk atmosfär och en japansk-inspirerad meny. Ett spännande alternativ för kvällens middag! Är man sugen på smaker från mellanöster så är restaurangen ”Nargile” det rätta valet! Känner du istället för en Amerikansinspirerad måltid så är ”The Diner” stället för dig. Här serveras typiska rätter i en klassisk amerikansk miljö. Här kan du avrunda kvällen med biljard eller bowling.  På resorten finns även ”Souvlakerie” som serverar traditionella grekiska rätter såsom namnet antyder och lunchrestaurangen ”Barbouni”  som är vackert beläget på stranden. Det finns även ett antal barer runt omkring på resorten att koppla av vid efter dagens golf. Observera att restaurangernas öppettider varierar beroende på säsong. Alla restauranger håller inte öppet året om. Costa Navarino erbjuder en ”dine around experience” som innebär att man kan utnyttja sina inkluderade middagar på ett antal utvalda restauranger (förbestämd meny).

Fyll resan med mer sport som Padel!

I området finns bra möjligheter till avkoppling & aktiviteter för barn och nöjen som är oöverträffade i Medelhavsområdet. Hotellet har en gedigen SPA-anläggning med inriktning på Anazoe som är behandlingar som bygger på uråldrig visdom och modern vetenskap. Det finns givetvis även en uppvärmd inomhuspool för den som inte vill bli masserad och insmord i olivoljor och föryngrande örter. För den som fortfarande är pigg efter dagens golfspel finns ett Sport & Entertainment Center med en rad olika aktiviteter. Varför inte avsluta dagen med Padel, en underbar kombo!

Bra att veta

Vad tycker andra?

Utforma din golfresa

Hur vill du ha din golfresa?

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Costa Navarino
kr 19 995 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 5 greenfee

Låt oss komma med ett reseförslag

1