Golf joy travel

Lyxig golfanläggning med underbart läge i södra Toscana!

Det här är en lyxig 5* golfanläggning belägen i en avkopplande miljö i Maremma området i södra Toscana, 140 km från Rom. Resorten ligger inbäddad i ett vackert landskap av olivträd och korkekar i närheten finns flera riktigt bra vingårdar som erbjuder guidade turer och vinprovningar. Argentario Golf Club är en mästerskapsbana av riktigt hög klass som varje år är värd för flera av de största tävlingarna i Italien.

Argentario Golf Resort Spa har 73 välutrustade, rymliga rum och sviter, alla med balkong eller terrass. Standardrummen är på hela 35 kvadratmeter med tillhörande balkong på 13 – 20 kvadratmeter.

 

Argentario har två restauranger, en gourmetrestaurang på hotellet samt och Club House Restaurant i klubbhuset som är mer informell och serverar enklare rätter. Köket erbjuder klassiska Toscanska och Italienska rätter, producerade med lokala råvaror och hotellets egenproducerade, ekologiska grönsaker.


Hotellet erbjuder mycket aktiviteter förutom golf, här finns ett modernt välutrustat gym, spa, tennisbanor och padelbanor. Den vackra omgivningen är inbjudande för löpning, cykling eller härliga promenader.

 

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter eller är det kanske så att du vill kombinera golfresan med lite jobb och behöver konferensmöjligheter?
  

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Argentario Resort
kr 16 250 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 1 middag med ett glas vin
  • Fri golf

Låt oss komma med ett reseförslag

1