035 356 81

Mån - tor 9.00 - 16.00

Upp
Simons GK Hotel Nybogaard – Golfjoy
fade
4888
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4888,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Simons GK Hotel Nybogaard

Simons GK Hotel Nybogaard

2195SEK

per person

En golfsemester kan vara nära! Efter bara ett par minuter från färjan i Helsingör anländer du till den närmaste golfanläggningen i Danmark, Hotel Nybogaard med den fina golfklubben Simons GK. Nybogaard är omgivet av Nordsjällands vackra naturområden med skog och stränder. Det är en kort promenad mellan hotell och golfbanan. Rum Hotell Nybogaard är ett charmigt hotell med 46 rum. Rummen skiljer sig åt beroende på var de är placerade. Restaurang Restaurangen ”The Albatross”, finns vid klubbhuset. Det är här frukosten serveras under helgerna, övriga dagar kommer frukosten till rummet….

En golfsemester kan vara nära! Efter bara ett par minuter från färjan i Helsingör anländer du till den närmaste golfanläggningen i Danmark, Hotel Nybogaard med den fina golfklubben Simons GK.

Nybogaard är omgivet av Nordsjällands vackra naturområden med skog och stränder. Det är en kort promenad mellan hotell och golfbanan.

Rum

Hotell Nybogaard är ett charmigt hotell med 46 rum. Rummen skiljer sig åt beroende på var de är placerade.

Restaurang

Restaurangen ”The Albatross”, finns vid klubbhuset. Det är här frukosten serveras under helgerna, övriga dagar kommer frukosten till rummet.
Här finns en trevlig bar med en engelsk atmosfär där kan man njuta av en välförtjänt öl efter rundan. Vid restaurangen ”Lakeside” njuter man av en god måltid med utsikt över banan och Ladehøjsø.

Golf

Simons är golf! Hela anläggningen andas golf med sina 27 härliga golfhål, par 3 banan och en bra driving range. Direkt vid hotellet finns även ett puttområde.

Området

Precis intill Simons ligger det kända det internationellt kända Fredensborgs slott och man bör inte missa det berömda Louisiana Museum of Modern Art.

Plats

Simons GK Hotel Nybogaard

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Golfpaket Simons GK Hotel Nybogaard 20211/1-31/12
(mån-tors)
1/1-31/12
(fre-sön och helg)
1 natt i dubbelrum
Frukost
1 middag
2 x 18 hål på Simons GK
2 195 2 650
samma som ovan i enkelrum2 695 3 195
2 nätter i dubbelrum
Frukost
2 middagar
2 x 18 hål på Simons GK
3 1953 695
samma som ovan i enkelrum4 295 4 795

Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa.

Är du någon annan bana du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta gärna en titt i vår golfguide.

Hotel Nybogaard Simons GK

Simons GK

Simons golfbana är betraktad som en av de bästa i Norden. Här finns 27 hål. Man har investerat i bästa tänkbara dräneringssystem som möjliggör spel på banan med sommargreener och tees hela året.

FAKTA

Design av Martin Hawtree

HCP krav 29,9 för damer

HCP krav 30,6 för herrar

PAR

Gul Tee

Röd Tee

72

5 832 m

5 029 m