Golf joy travel

Komplett golfresort i Litauen, nära charmiga Klaipedas

 

Denna anrika golfresort ligger 12 km nordost om Klaipedas internationella hamn, omringad av skog och vackra omgivningar. Den välskötta 18-hålsbanan angränsar till ett klubbhus med restaurang, terrass och en golfshop.


Golf entusiaster kommer att njuta av den klassiska 18-håls banan, liksom övningsområde och 3-håls korthålsbana, alla belägna i dalen vid Dane floden.

The National Golf Resort erbjuder rymliga dubbelrum i klubbhuset och bekväma lägenheter i villan. Det finns också ett konferensrum för upp till 70 personer och en elegant restaurang med en terrass med utsikt över golfbanan

Rummen är klassiskt inredda och alla utrustade med TV, internet, kylskåp och minibar, badrum och hårtork.

National Golf Resort erbjuder en elegant restaurang i klubbhuset med terrass som har utsikt över den underbara dalen. Det är en idealisk plats för att bara njuta av ett glas vin eller en kopp kaffe. Klubbhuset är perfekt lämpad för att ha speciella fester, bröllop, födelsedagar, samt affärsmöten och utbildningar.

Resortens golfbana är en väldigt varierande parkbana. Floden Dale flyter mitt genom banan, så här finns gott om naturliga vattenhinder. Greenen på det 18: e hålet är utformad som Litauens karta, vilket har blivit National Golf Resorts kännetecken. Dessutom ger vattenfallet vid klubbhuset en speciell touch till sceneriet. Detta är en bana där varje spelområde ger nya utmaningar och lämnar ett oförglömligt intryck.

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? 

 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Hotel National
kr 3 550 från
  • 3 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 dagsgreenfee National Course

Låt oss komma med ett reseförslag

1