Golf joy travel

En av Europas främsta golfdestinationer!

 La Manga Club är vackert beläget på en udde och gränsar mot både hav och orörda naturområden. En toppdestination fulladdat med de allra bästa träningsmöjligheterna, tre egna banor och ett lyxigt spa är bara några av fördelarna.

 

Grand Hyatt La Manga

Hotellet ligger mitt i hjärtat av Resorten med två av anläggningens tre banor precis utanför dörren och är ett av de bästa femstjärniga hotellen i Murcia regionen. Hotellet är inrett i mjuka sandiga toner, naturliga material och konstföremål från naturen själv. Det finns totalt 192 rum i olika kategorier som alla är ljusa och vackert inredda, samtliga med egen balkong och många med en härlig utsikt mot dom närliggande golfbanorna.

Las Lomas

Här på La Manga kan man välja att bo vid 4* Las Lomas. Här finns studio och olika stora lägenheter att välja mellan. De är fullt utrustade för att kunna rå sig själv.

Restauranger

Resorten har 11 stycken barer och restauranger och man har medvetet olika inriktningar på restaurangerna så att det ska finnas en bred variation och något för alla. Exempelvis Ampola (medelhavs inspirerad meny), La Cala (fisk och skaldjurs restaurang med en spektakulär utsikt vid havet), Luigi (italiensk) och Asia (asiatisk) för att nämna några.

Byggt för en aktiv semester!

Här finns verkligen det mesta man kan önska sig om det är en aktiv semester man är ute efter. Förutom de tre fantastiska golfbanorna som finns på anläggningen så finns en mängd andra aktiviteter att utöva. Det är en av Europas främsta anläggningar för tennis med inte mindre än 28 banor, 4 hard courts, 4 konstgräs, två padel och en squash bana! Det finns ett PADI dykcenter, en massa spännande cykel-, löp- och vandringsstigar att utforska, fotbollsplaner, en 25 m inomhuspool samt ett imponerade gym.

Spa & Wellness

På den högsta punkten på Resorten ligger den stora Spa byggnaden. Här kan man efter en skön golfrunda njuta av ett dopp i den varma jacuzzin och blicka ut över horisonten, som balsam för själen! Eller varför inte boka en behandlingar från deras stora utbud.

Det stora gymmet är utrustat med det senaste från Technogym. Dom erbjuder även flera olika fitnessklasser, här finns något för alla!

Fem minuter från La Manga resort ligger Club Padel-Tenis Mar de Cristal, här finns 8 padel banor. Perfekt för att kombinera din golfresa med lite padel! Vi kan bygga ditt kombinationspaket även med padel lektioner.

Bra att veta

Utveckla din golf på La Manga

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? Kanske vill du lägga till en Golf Clinic  för att ta din golf till nya höjder? 

 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Ona Las Lomas
kr 9 950 från
  • 7 nätter i lägenhet
  • Frukost
  • 5 greenfee La Mangas banor

Låt oss komma med ett reseförslag

1