Golf joy travel

Flexibelt golfpaket till Costa Blanca

Välj mellan resortens 3 golfbanor som alla är designade av Jack Nicklaus, boende på hotellet eller i de fina lägenheterna, ett par dagar eller varför inte en hel månad?

Det här är en komplett anläggning belägen på Costa Calidá, den varma kusten, drygt 10 minuter från Los Alcazares och de härliga stränderna. Resorten är utformad för att ska kunna stanna här en längre tid utan att sakna något, det finns bl.a. en mindre matbutik och flera trevliga restauranger. Dessutom är det många som bor i lägenheterna här året runt och dom ordnar ibland med olika aktiviteter så som vinprovningar, bridge etc.

ONA Mar Menor Spa & Golf Resort

Här finns 64 vackert utformade rum och sviter, samtliga med balkong eller terrass med utsikt mot antingen trädgården eller poolen.  Rummen har allt man kan behöva för att ha en så bekväm vistelse som bara möjligt bl.a. hydromassage badkar, fritt WiFi och luftkonditionering.

Det finns ett bra utbud av restauranger på området. Nomad Restaurant (spansk), Mizu (japansk), klubbhuset, Chimichange (mexiknsk), Fontana di Pietra (italiensk), Olivo Steak House, The Clover (irländsk) och Al Fresco (poolbaren).

På hotellet finns bl.a. ett stort spa som erbjuder allt från uppvärmda pooler, bastu, ångbastu till alla möjliga olika behandlingar. Välutrustad gym och tennisbanor är andra alternativ till golfen om man önskar träna.

The Residences at Mar Menor

Här finns 48 fina ljusa lägenheter med ett-, två- eller tre sovrum samt öppen planlösning. Dom håller en hög standard i såväl material som utrustning och alla har egen möblerad terrass eller trädgård. I anslutning till lägenheterna ligger ett poolområde. Det ingår städning en gång i veckan. Köken är utrustade med allt du kan tänkas behöva för både längre och kortare vistelser; spis, ugn, micro, tvättmaskin, diskmaskin och all annan köksutrustning/redskap för självhushåll om man väljer längre vistelse. Vardagsrummet består av en matplats samt soffgrupp framför TVn och naturligtvis så har alla lägenheter fritt WiFi.

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Mar Menor
kr 4 095 från
  • 4 nätter i tvåsovrumslägenhet (4 delar)
  • Frukost
  • 3 greenfee (Mar Menor, Saurines & Hacienda Del Alamo )

Låt oss komma med ett reseförslag

1