Golf joy travel

Elegant femstjärnig resort med vackert läge

Lyxiga Aphrodite Hills Hotel är vackert, och dramatiskt, beläget på en platå med utsikt mot vad som ska vara gudinnans Afrodites födelseplats!

Aphrodite Hills är en elegant femstjärnig resort som har ett naturskönt läge på en höjd ovanför kuststaden Pafos på sydvästra Cypern i ett område som är känt med cypriotisk kultur, mytologi och tradition. Detta är en kanonbra utgångspunkt för en bekväm golfsemester med 1 bana på anläggningen men flera andra banor i närheten.  Det är även nära till fina sandstränder och till Pafos. Staden Pafos finns med på UNESCO´s världsarvlista och lockar med kultur, trevliga restaurangerna och charmiga gränder.

Aphrodite Hills Hotel by Atlantica är det första i sitt slag på Cypern och kombinerar klassisk elegans med moderna faciliteter. Hotellet har 290 rum och sviter runt de vackra trädgårdarna. Alla rum har balkong eller terrass, badrum med separat badkar och dusch, värdeskåp, minibar, satellit-TV, a/c och gratis wifi.

Här blir mat- och dryckälskare inte besvikna! Här finns nämligen ett flertal restauranger och barer. Resortens huvudrestaurang ”Eleonas” serverat mat från morgon till kväll. Vid högre beläggning på hotellet så serveras en trevlig buffé för lunch och middag.   Restaurangen ”El Sabor” serverar mexiansk a´la carte på kvällarna.

(Restaurangernas öppettider varierar beroende på säsong)

Kombinera golf & padel!

Resorten  är den perfekta tillflyktsorten för dem som bara vill koppla av, liksom för golfare och sportentusiaster som vill förbättra sin swing eller backhand. Det finns två bra padelbanor på plats.

Bra att veta

Golf på Cypern

Cypern har 10 fina golfbanor de mest kända ligger vid Pafos på öns sydvästra sida, ungefär 1,5 timmes körning från Larnaca flygplats. Minthis Hills Golf Club, Secret Valley Golf Club och Aphrodite Hills Golf är några av öns mest kända banor. 

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? 

Här vid Aphrodite kan du välja All Inclusive om du så önskar. 


Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Aphrodite Hills Hotel
kr 11 095 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 4 greenfee på Aphrodite Hills

Aphrodite Hills Resort strävar efter att minimera sina verksamheters påverkan på miljön genom att följa alla miljölagar och förordningar samt genom kontinuerlig förbättring av sin miljöprestanda. Här är en sammanfattning av de viktigaste punkterna i deras miljöpolicy och åtgärder:

Design och byggnation:

Den övergripande planen över Aphrodite är att respektera det naturliga landskapet och befintliga ekosystem, med en  design för att minska påverkan av mänsklig aktivitet.

Byggnaderna är inspirerade av traditionell cypriotisk arkitektur med användning av lokala naturstenar och omfattande användning av trä.

Energi- och vattenhantering:

Designen tar vara på naturliga havsbrisar och solenergi för energibesparing.

Allt spillvatten från resorten återvinns och används för bevattning, med hjälp av den senaste bevattningstekniken för effektiv vattenanvändning.

Solpaneler används med minimal exponering och alla nya hus utvecklas enligt Cyperns energieffektivitetsreglering för byggnader, med klass A-certifiering.

Bevarande av natur och landskap:

Befintlig trädvegetation har transplanterats med en framgångsgrad på över 90% och all befintlig vegetation i icke-bebyggda områden har behållits och förbättrats där det behövs.

Alla offentliga områden är planterade med inhemska träd och buskar som kräver minimalt med vatten och underhåll.

Återanvändning och återvinning:

Befintlig jordmån har lagrats och återanvänts, och lokal sten har använts omfattande i byggandet av stöd- och funktionsväggar inom landskapsdesignen.

Transport och tillgänglighet:

Omfattande gångvägar och cykelrutter erbjuder invånarna möjlighet att undvika användning av motorfordon, vilket minskar utsläpp och främjar en mer hållbar transport.

Skydd av flora och fauna:

Tidigare jakt- och betespraxis inom utvecklingsområdet har avslutats, vilket har lett till återhämtning av den befintliga floran och faunan.

Genom dessa åtgärder visar Aphrodite Hills Resort sitt engagemang för att skydda miljön och främja hållbarhet inom sin verksamhet, allt medan de erbjuder en behaglig och tilltalande upplevelse för sina gäster.

Låt oss komma med ett reseförslag

1