035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-14.00

Upp
Aphrodite Hills Hotel – Golfjoy
fade
6072
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-6072,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Aphrodite Hills Hotel

Golfjoy / Aphrodite Hills Hotel

Aphrodite Hills Hotel

8750SEK

per person

Lyxiga Aphrodite Hills Hotel är vackert, och dramatiskt, beläget på en platå med utsikt mot vad som ska vara gudinnans Afrodites födelseplats! Aphrodite Hills är en elegant femstjärnig resort som har ett naturskönt läge på en höjd ovanför kuststaden Pafos på sydvästra Cypern i ett område som är känt med cypriotisk kultur, mytologi och tradition. Detta är en kanonbra utgångspunkt för en bekväm golfsemester med 1 bana på anläggningen men flera andra banor i närheten.  Det är även nära till fina sandstränder och till Pafos. Staden Pafos finns med på…

Lyxiga Aphrodite Hills Hotel är vackert, och dramatiskt, beläget på en platå med utsikt mot vad som ska vara gudinnans Afrodites födelseplats!

Aphrodite Hills är en elegant femstjärnig resort som har ett naturskönt läge på en höjd ovanför kuststaden Pafos på sydvästra Cypern i ett område som är känt med cypriotisk kultur, mytologi och tradition.
Detta är en kanonbra utgångspunkt för en bekväm golfsemester med 1 bana på anläggningen men flera andra banor i närheten.  Det är även nära till fina sandstränder och till Pafos. Staden Pafos finns med på UNESCO´s världsarvlista och lockar med kultur, trevliga restaurangerna och charmiga gränder.

Boende & rum

Aphrodite Hills Hotel by Atlantica är det första i sitt slag på Cypern och kombinerar klassisk elegans med moderna faciliteter. Hotellet har 290 rum och sviter runt de vackra trädgårdarna. Alla rum har balkong eller terrass, badrum med separat badkar och dusch, värdeskåp, minibar, satellit-TV, a/c och gratis wifi.

Restauranger

Här blir mat- och dryckälskare inte besvikna! Här finns nämligen ett flertal restauranger och barer. Resortens huvudrestaurang “Eleonas” serverat mat från morgon till kväll. Vid högre beläggning på hotellet så serveras en trevlig buffé för lunch och middag.   Restaurangen “El Sabor” serverar mexiansk a´la carte på kvällarna.

(Restaurangernas öppettider varierar beroende på säsong)

Kombinera golf & padel!

Resorten  är den perfekta tillflyktsorten för dem som bara vill koppla av, liksom för golfare och sportentusiaster som vill förbättra sin swing eller backhand. Det finns två bra padelbanor på plats.


Plats

Aphrodite Hills Hotel

Avstånd 
Paphos flygplats16 km
Larnaca flygplats110 km
Aphrodite Hills GC0 km
Minthis Hill GC32 km
Elea GC20 km

Golfpaket Aphrodite Hills 28/5 - 30/6
1/9- 31/10
1/7-31/81/11-30/111/12-31/1
7 nätter i dubbelrum
Frukost
4 x 18 hål på Aphrodite Hills
12 89515 59511 0508 750
Samma som ovan i enkelrum15 95018 05013 99510 250
*Välj mellan Secret Valley, Elea och Minthis Hill
Minthis Hill är stängt för renovering t.o.m. mars 2021.
Kombinera golf med padel!
Banhyra 1 h 22 Euro 1,5 h 30 Euro
Padelträningspaket 3 dagar 5 h 150 Euro
 

Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket!

FAKTA

FAKTA
PAR 71
GRUNDAD 1994
Design Donald Steel

5 898 m

5 292 m

Minthis Resort Capital Coast Resort

Minthis

Minthis är en vacker och utmanande bana som slingrar sig förbi ett kloster från 1100-talet med hisnande utsikt över Cypern Troodosbergen och bakgrunden. Det är en 18-håls mästerskapsbana som ståtar med enastående hål med fantastiska vyer som naturligt böljar genom ett kuperat landskap, genom vattenhinder och gamla lundar, med hundratals olivträd, fruktodlingar och vinrankor med bergen i fjärran. Banan är designad av legendariska golfarkitekten Donald Steel 1994 och renoverats av kända bandesigners Mackenzie och Ebert. Designen av banan ett felfritt exempel på deras filosofi att golfbanor ska passa in i terrängen, vara i linje med deras naturen och fokusera på detaljerna.

FAKTA

FAKTA
PAR 70
Grundad 2002
Design Nick Cabell Robinson

5 369 m

4 528 m

Capital Coast Resort Aphrodite Hills

Aphrodite Hills

Banan har utsikt över den plats där Afrodite, kärlekens gudinna, sägs ha uppstått ur havet. Kan man slita sig från den vackra utsikten kan man njuta av ett golfspel på en varierande golfbana. Det är en mix av utmanande bunkrar, välskötta fairways och generösa greener. Banan har på två platåer som åtskiljs av en dramatisk ravin.

FAKTA

FAKTA
PAR 71
Grundad 1996
Design Tony Jacklin

5 050 m

4 305 m

Minthis Resort Capital Coast Resort Aphrodite Hills

Secret Valley

Det här är en mogen vacker parkbanan som betraktas som en av öns mest utmanande 18-håls golfbanor. Ryder Cup-kaptenen, vinnaren av British Open och US Open -Tony Jacklin har skapat en banan som utmanar dina golffärdigheter, med det finns hela 6 olika tees så den kan passa alla. Banan går igenom en dalgång omgiven av ett naturlandskap, med lokala cypriotiska växter och historiska bergformationer.

FAKTA
PAR 71
Grundad 2010
Design Nick Faldo

5 243 m

4 664 m

Minthis Resort Capital Coast Resort Aphrodite Hills

Elea Golf Resort

Det här är en utmanande mästerskapsbana designade av Nick Faldo. Banan är vackert belägen i en sluttningen mot söder med en fantastisk havsutsikt. Banan är omväxlande och har stora ondulerade greener, samtliga har byggts för att USGA riktlinjerna. På alla hål utom tre finns fint utformade och strategiskt placerade bunkrar.