Golf joy travel

Golfpärla på Teneriffa!

Njut av en golfsemester vid sydspetsen av Teneriffa. Här bor du med ett underbart läge direkt vid havet och ett stenkast från en av öns allra bästa golfbanor, Golf del Sur.

Här bor du bekvämt på fyrstjärniga Vincci Tenerife Golf som har ett spektakulärt läge på klipporna precis vid Atlanten och bara 10 minuter från flygplatsen. Det finns en mindre stenstrand på några minuters promenad från hotellet. Annars har man bara ca 15 minuter i bil in till antingen den fina stranden Playa de Médano som är mest känd för sin windsurfing eller samma avstånd in till den långa vackra stranden Playa de Las Vistas i Los Cristianos. Knappt 3 km i bil från hotellet så hittar man den lilla fiskebyn Los Abrigos där restaurangerna trängs nere i hamnen, är man fisk- och skaldjursälskare så ska man absolut inte missa ett besök här.

Rum

Hotellet har 125 ljusa, rymliga rum som alla har bl.a. luftkonditionering och WiFi. Finns standard dubbelrum, superior dubbelrum, junior sviter och familjerum. Samtliga rum har möblerad balkong och alla vetter ut mot Atlanten så att man har en fin havsutsikt från sitt rum.

Restauranger

Restaurangen på hotellet erbjuder både lokala, nationella och internationella rätter, som utarbetats noggrant av deras exklusiva grupp av kockar. Vill man ha mer variation under vistelsen så har man, som ovan nämnt, Los Abrigos på några minuters bilavstånd men även några bra restauranger inne i Golf del Sur knappt 1 km från hotellet. Sen kan man även enkelt ta sig in till Los Cristianos med egen bil eller en taxi och på en kvart så är man inne i centrala Los Cristianos där det myllrar av restauranger, små mysiga butiker m.m.

 

På hotellet finns ett Fitness/Wellness center där dom har ett gym, sauna, turkiskt bad och även erbjuder diverse skönhets- och massagebehandlingar.

Fyll din golfresa med mer!

Santa Cruz de Tenerife: Kulturens och Strändernas Huvudstad

Santa Cruz de Tenerife, öns pulserande huvudstad, är berömd för sitt årliga karnevalsfirande, men staden har så mycket mer att erbjuda. Med sin charmiga hamn och pittoreska stränder, som den vid fiskesamhället Las Teresitas, utgör staden en perfekt blandning av urban livsstil och avkopplande strandliv.

Costa Martianez Komplexet

en konstnärlig skapelse av den berömda arkitekten Cesar Manrique från 70-talet. Detta unika komplex innehåller en imponerande konstgjord saltvattensjö med hela 27 000 kubikmeter vatten, flankerad av flera pooler designade för både vuxna och barn att njuta av. Varje hörn av Costa Martianez utstrålar Manriques geniala arkitektoniska och konstnärliga stil, och erbjuder en perfekt plats för avkoppling och nöje.

Teide Nationalpark: Teneriffas Majestätiska Juvel

Teide Nationalpark representerar hjärtat av Teneriffa och är en av de mest imponerande naturliga skönheterna på ön. Här tronar Teide vulkanen, Spaniens högsta topp och den tredje största vulkanstruktur i världen, majestätiskt över landskapet med sin topp på 3,718 meter över havet. Parken är ett UNESCO:s världsarv och inbjuder till äventyr och upptäckt genom sina mångfaldiga terränger – från de månliknande lavafälten till de frodiga pinjeskogarna.

Bra att veta

Golf

Golf vid Vincci

Här har du ett stort urval av banor. Låt dig inspireras här för att hitta dina favoriter. 

Utforma din golfresa

Hur vill du ha din golfresa?

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Golf Hotel Vincci
kr 8 995 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 5 greenfee (Golf del Sur, Amarilla, Buenavista Golf)

Låt oss komma med ett reseförslag

1