Golf joy travel

En lyxig golfweekend på den spanska solkusten!

La Cala Resort är en komplett golfresort i Mijas, hjärtat av Costa del Sol. Underbart boende med tre egna golfbanor Campo Asia, Campo America och Campo Europa.

La Cala Resort är en av de största golfanläggningarna i Spanien och håller en mycket hög kvalitet rakt igenom. Resorten ligger mycket vackert högt uppe i bergen ca 30 minuter från Marbella och Puerto Banús.


Hotellet är byggt i traditionell Andalusisk stil och har en härlig sydspansk atmosfär, det känns nästan som en egen liten by däruppe i bergen. De 102 eleganta rummen har alla luftkonditionering, fritt WiFi och rymliga terrasser eller balkonger.

La Cala Resort har flera restauranger, alla med sin egna unika stil och karaktär, men samtliga med en genuint varm och uppmärksam service. La Terraza, La Bodega Tapas & Grill, Restaurante Clubhouse, Panoramic Bar and Restaurante samt Poolbaren.
Dom har ett av de bästa finns ett av de bästa Spa anläggningar i området. Här kan man njuta av en fantastiskt avkopplande miljö med vyer över bergen och golfbanorna. Finns både möjlighet till att välja en spa ritual med hydromassage, jaccuzzi osv. men även ett stort utbud av olika spännande och välgörande behandlingar och kurer.

Utveckla din golf med en Golf Clinic på la Cala

PGA Pro Murdo McCorquidaleFabian LozanoHär finns tränarna Murdo McCorquodale och Fabián Lozano som kommer att hjälpa dig att under några intensiva dagar bli en bättre golfare. Murdo har både en Brittisk och spansk PGA Professional utbildning. Han har spelat på proffesionell nivå och undervisat alla nivåer av golfare i Skottland, Tyskland, Portugal, Egypten och Spanien under de senaste 25 åren. Fabian är certifierad instruktör i golfbiomekanik av Kelvin Miyahira i Spanien och Master Teaching Professional av EGTF.
Fabian är en välutbildad tränare som hjälper dig att utveckla och förbättra ditt spel oavsett nivå.

Bra att veta

Spellista

2 Videoklipp

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter eller är det kanske så att du vill kombinera golfresan med lite jobb och behöver konferensmöjligheter?
  

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

La Cala Resort
kr 14 195 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 5 greenfee på La Calas banor inkl del i golfbil

Golfbanhantering:

La Cala var först i Costa del Sol med att använda återvunnet vatten för bevattning av sina tre mästerskapsbanor genom ett avancerat pumpsystem.

Övergång till Bermuda-greener på två av de tre golfbanorna, minskar användningen av kemisk gödsel och sparar i genomsnitt 30% vatten jämfört med andra ytor.

Användning av innovativa bevattningssystem och fertigationstekniker (injektion av gödningsmedel i bevattningssystemet) som minskar behovet av tung maskineri och bränsleutsläpp.

Energieffektivitet:

Uppgradering till batteridrivna golfbilar, ersätter tidigare bensindrivna golfbilar, och minskar därmed el- och bränsleförbrukningen.

Installation av solpaneler som genererar över 160 kW ren energi varje timme samt installation av elbilsladdare på resorten.

Resortens hotell har nu LED-belysning genom hela anläggningen som ett energieffektivt alternativ.

Vattenbevarande:

Kontinuerlig användning av återvunnet vatten sedan 1991, och med avancerade pump- och IT-system har man lyckats minska vattenanvändningen med 15% och energiutsläpp för bevattning med 25%.

Implementering av zonindelade bevattningssystem och bevattningssatelliter för att säkerställa effektiv vattenanvändning över de tre golfbanorna.

Utbildning och Medvetenhet:

Aktivt stöd och utbildning av personalen i hållbara praxis som genomförs genom hela resorten för att förbättra gästernas upplevelse.

Avfallshantering:

Införande av återvinning och komposteringssystem, samt arbete med att eliminera onödig plast genom att ersätta tidigare artiklar med mer hållbara alternativ som papperssugrör och bambupennor.

Certifieringar och Utmärkelser:

Pågående process för att erhålla GIO-certifiering, som är ett bevis på resortens engagemang för hållbarhet.

Dessa insatser visar La Cala Resorts engagemang för att inte bara erbjuda en förstklassig golfupplevelse, utan också för att verka på ett miljövänligt och hållbart sätt.

Låt oss komma med ett reseförslag

1