035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-15.00

Upp
Litauen/Estland – Golfjoy
fade
3589
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3589,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Litauen/Estland

Golfjoy / Litauen/Estland

Upptäck nya banor hos våra grannländer i öst!

Estland och Litauen kan erbjuda bra klass på boende och riktigt häftiga golfbanor. Att det dessutom är lättillgängligt med direktflyg från Köpenhamn och Stockholm gör Baltikum till en utmärkt golfdestination. Ytterligare en fördel är att det är riktigt billigt med shopping och restaurangbesök.

Resmål Estland & Litauen


Golf i Baltikum

Golf blir allt mer populärt i Baltikum och det byggs nya golfbanor av högkvalitet med hjälp av professionella designers. Landskapet i landet är perfekt utformat att golfa på. För flera århundraden sedan har retirerande glaciärer bildat kullar och små sjöar – vilket utnyttjas optimalt till golfbanorna. Det behövs därför inte mycket handarbete för att göra naturen till professionella golfbanor.