Golf joy travel

Golfresa till Bologna är det bästa av Italien i koncentrat

 Bologna är huvudstaden i  ”Emilia-Romagna” som är en av Italiens rikaste regioner och känd som världens gastronomiska huvudstad! Området bjuder på fina golfupplevelser med flera riktigt fina banor som ligger en bit utanför staden.

Hotell Metropolitan är ett mycket charmigt trestjärnigt hotell. Det är placerat mitt i den gamla delen av Bologna, precis vid den stora shoppinggatan Via Indipendenza. Här bor man mitt bland Bolognas härliga gågator, restauranger och vackra historiska byggnader.

 

Hotellet har 50 individuellt inredda rum. Det finns fritt Wifi på hela hotellet. Hotellet är litet och serverar endast frukost men utanför dörren ligger ett enormt utbud av fantastiska restauranger & barer som bara väntar på att upptäcka! Här finns en mysig lounge och en härlig takterrass.

Krydda din golfresa!

Vi har gjort det enkelt för dig att uppleva lite mer.

 

Vinprovning vid vingården ”Umberto Cesari”

Vingården ”Umberto Cesari” är vackert belägen i Castel San Pietro terme, bara några kilometer från Le Fonti GC. Här börjar vinprovningen med att får du bekanta dig med vingården och se vart druvorna odlas. (de har vita och röda druvor), sedan besök av vinkällaren och lagringen av vin. Vinprovning av 3 olika slags vin görs av vin expert: – mousserande vitt vin (Pignoletto) med några korvar – rött vin (Sangiovese) med typiska salt bröd – söt dessert vitt vin (Albana passito) med några kex

Ferrari Museum

Museet är beläget i Maranello, bara 5 km från Modena GC. Här lär du dig allt om denna mytomspunna bils historia och kan kika på tidiga modeller av Ferrari. Besöket är inkluderat i vissa golfpaket och är utan guide och sista 2 timmarna. Är du extra intresserad kan vi erbjuda ”Ferrari Experience”! Här får du allt-i-ett med ett besök i Ferrarimuseet, testkörning av Ferrari, besök hos Balsamvinägerproducent med mat och vinprovning samt lunch.

Bra att veta

Le Fonti
Bologna
Modena
Föregående bild
Nästa bild

Golf vid Emilia Romanga

Regionen kring Bologna som kallas Emilia Romanga bjuder på fina golf upplevelser. 

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Här till Bologna finns väldigt mycket att fylla golfresan med vid sidan om golfen! Ferrari, vinprovning, matlagning och så mycket mer! 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Metropolitan Hotel
kr 7 950 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee

Låt oss komma med ett reseförslag

1