Golf joy travel

Bästa läget att utforska Scotlands Golf Coast golfpärlor!


Här längs med den vackra kusten trängs alla de klassiska banorna North Berwick, Dunbar, Gullane och Murifleld!

East Lothian är ett fantastiskt golfområde Här finns 22 banor inom 20 km som erbjuder något för golfare på alla nivåer och smaker. Macdonald Marine Hotel & Spa är beläget vid North Berwick på Skottlands ostkust. Det här är ett vackert hotell i viktoriansk stil med anor från artonhundratalet som under de senaste åren totalrenoverats.

Rum

Marine Hotel  bjuder på ett elegant boende med lyxigt inredda rum. Det är högt i tak med stora fönster, vilket skapar en luftig atmosfär. Varje rum har stora sköna sängar med utrustning för att göra kaffe och te. Det finns telefon, Wi-Fi, strykjärn och strykbräde, LCD-TV med plattskärm och gratis flaskvatten.

Restaurang

Här äter du gott, på menyn står traditionella skotska rätter samt en internationell meny. Här finns även en trevlig bar, där det serveras lättare måltider.

Bra att veta

Spellista

3 Videoklipp

Golf vid East Lothian - Scotland's Golf Coast

East Lothian är ett fantastiskt golfområde Här finns 22 banor inom 20 km som erbjuder något för golfare på alla nivåer och smaker. Du hittar de klassiska links banorna Craigielaw, Whitekirk, The Glen, Dunbar, North Berwick, Kilspindie, Longniddry, Haddington, Gullane och The Open Championship banan på Muirfield 

Utforma din golfresa

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Marine and Lawn North Berwick
kr 10 695 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee Noth Berwick The Glen, North Berwick West Link, Gullane 2

Låt oss komma med ett reseförslag

1