035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-14.00

Upp
The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa – Golfjoy
fade
6231
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-6231,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Golfjoy / The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

11995SEK

per person

Solsäkert och toppklass! Upplev en annan typ av golfresa till lyxiga Abu Dhabi. Femstjärnigt boende på The Westin Abu Dhabi med en Europa Tour bana utanför dörren – kan det bli bättre? Denna resort är belägen i en avkopplande miljö i området “Sas Al Nakhl” med närhet till Abu Dhabis sevärdheter såsom YAS Island Circuit, Ferrari World och Sheikh Zayed Mosque. Utanför dörren till det här femstjärniga hotellet ligger Europa Tour-banan “Abu Dhabi Golf Club” vars unika klubbhus pryds av en stor & mäktig falk. Rum Hotellet har 172 smakfullt inredda…

Solsäkert och toppklass! Upplev en annan typ av golfresa till lyxiga Abu Dhabi. Femstjärnigt boende på The Westin Abu Dhabi med en Europa Tour bana utanför dörren – kan det bli bättre?

Denna resort är belägen i en avkopplande miljö i området “Sas Al Nakhl” med närhet till Abu Dhabis sevärdheter såsom YAS Island Circuit, Ferrari World och Sheikh Zayed Mosque. Utanför dörren till det här femstjärniga hotellet ligger Europa Tour-banan “Abu Dhabi Golf Club” vars unika klubbhus pryds av en stor & mäktig falk.

Rum

Hotellet har 172 smakfullt inredda och rymliga rum.  Alla rum har  balkong, luftkonditionering, WiFi, kabel-TV, minibar, espressomaskin och värdeskåp.

Restauranger

Här finns sex olika restauranger som erbjuder en enorm variation av väl utvalda rätter från alla världens hörn. Den trevliga buffén bjuder på internationella smaker och håller hög klass. Det finns även flera trevliga barer att fortsätta kvällen vid.

Spa & Wellness

Här finns ett välutrustat gym, SPA och ett stort poolområde som även rymmer en 25 meters motionspool. Som gäst på hotellet har man tillgång till lyxiga “Saadiyat Beach Club” med en av värdens allra vackraste stränder. Dagsbesöket bokas i receptionen dagen innan och det är kostnadsfritt (inkl transfer) men tillgången begränsad.

Här kan du verkligen gå all in för golf! När mörkret har lagt sig tänds ljuset vid träningsområdet så det är bara att svinga vidare.

Plats

The Westin Abu Dhabi Golf Resort & SPA

Avstånd 
Dubai Int. flygplats141 km
Abu Dhabi flygplats24 km
Abu Dhabi Mall25 km
Abu Dhabi GC0 km
Saadiyat GC31 km
Yas Links GC16 km

Golf paket The Westin Abu Dhabi
3/1- 18 /1
1/4- 4/5
24/1-31/3
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål*
Transfer tur/retur Abu Dhabi flygplats - hotellet**
Transfer tur/retur hotellet - banorna**
11 99514 995
*välj mellan; Abu Dhabi GC, Saadiyat GC och Yas Links.
4 rundor söndag - onsdag och 1 runda torsdag-lördag.
**transfer ingår vid max 8 personer i bokningen
City tax tillkommer och betalas på plats om 10 AED/rum/natt
 

Liknar inget annat!

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa.  Är nyfiken på andra banor? Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

FAKTA
PAR 72
Grundad 2000
Design Peter Harradine

6 705 m

5 855 m

5 212 m

Park Hyatt Abu Dhabi

Abu Dhabi Golf

Abu Dhabi Golf Club består av 18-hål förstklassig mästerskapsbana samt en 9-hålsslinga som är elupplyst. Det är svårt att föreställa sig att den här frodiga golfbanan med stor mängd träd, blommor och palmer som kantar perfekta fairways och flera generösa vattenhinder är utformad i ett ökenlandskap. Här vid Abu Dhabi Golf Club spelas PGA European sedan flera år tillbaka i tiden. Banan har en utmärkt finish från tee boxar, fairway och utmärkta greener. Det är en härlig golfupplevelse oavsett om du är Tour spelare som amatörgolfare.

FAKTA
PAR 72
Grundad 2010
Design Gary Player

7 130 m

5 855 m

5 212 m

Park Hyatt Abu Dhabi

Saadiat Beach Golf Club

Saadiyat Beach Golf Club är belägen längs med Persiska Viken. Den här mästerskapsbanan är designad av Gary Player, den slingrar sig mellan saltvattenlaguner och böljande sanddynor. Banan är skapad med stor hänsyn till den omgivande miljön och i enlighet med strikta miljömässiga riktlinjer. Resultatet är att banan smälter in landskapet, ruffen består av stora wasteland-områden och banan har många bunkrar. Som golfare kommer man väldigt nära lokala vilda djur i området som bergsgazeller och de skyddade hawksbillsköldpaddorna.

FAKTA
PAR 72
Design Kyle Philips

6 810 m

5 855 m

5 212 m

Park Hyatt Abu Dhabi

Yas Links

Det här är betraktad som den bästa banan i Abu Dhabi och en banan man bara måste spela. Kyle Philips har varit med från starten och haft fria händer med utformningen av banan, han har ju skapat flera ikonbanor och det här är ännu en riktig pärla! Det är en härlig linksbanan med alla de klassiska elementen man förväntar sig av en banan av den här kalibern och allt med en riktigt fin finish. Det finns även en 9 håls Academy bana och stort träningsområde vid klubben