Golf joy travel

Solsäkert och toppklass!

Upplev en annan typ av golfresa till lyxiga Abu Dhabi. Femstjärnigt boende på The Westin Abu Dhabi med en mästerskapsbana utanför dörren – kan det bli bättre?


Denna resort är belägen i en avkopplande miljö i området ”Sas Al Nakhl” med närhet till Abu Dhabis sevärdheter såsom YAS Island Circuit, Ferrari World och Sheikh Zayed Mosque. Utanför dörren till det här femstjärniga hotellet ligger Europa Tour-banan ”Abu Dhabi Golf Club” vars unika klubbhus pryds av en stor & mäktig falk.

Hotellet har 172 smakfullt inredda och rymliga rum.  Alla rum har  balkong, luftkonditionering, WiFi, kabel-TV, minibar, espressomaskin och värdeskåp.

Här finns sex olika restauranger som erbjuder en enorm variation av väl utvalda rätter från alla världens hörn. Den trevliga buffén bjuder på internationella smaker och håller hög klass. Det finns även flera trevliga barer att fortsätta kvällen vid.

Här finns ett välutrustat gym, SPA och ett stort poolområde som även rymmer en 25 meters motionspool. Som gäst på hotellet har man tillgång till lyxiga ”Saadiyat Beach Club” med en av värdens allra vackraste stränder. Dagsbesöket bokas i receptionen dagen innan och det är kostnadsfritt (inkl transfer) men tillgången begränsad.

Här kan du verkligen gå all in för golf! När mörkret har lagt sig tänds ljuset vid träningsområdet så det är bara att svinga vidare.

Bra att veta

Spellista

3 Videoklipp

Golf i Abu Dhabi

Här i Abu Dhabi möts du av härliga golfupplevelser. Mycket välskötta banor och bra service kring banorna. 

Utforma din golfresa

Hur vill du ha din golfresa? 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Westin Abu Dhabi
kr 14 595 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 4 greenfee (Abu Dhabi GC/Saadiyat GC/Yas Links inkl delad golfbil och rangebollar)

Låt oss komma med ett reseförslag

1