035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-14.00

Upp
Innisbrook Golf Resort – Golfjoy
fade
8439
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-8439,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Innisbrook Golf Resort

Golfjoy / Innisbrook Golf Resort

Innisbrook Golf Resort

18695SEK

per person

Golfmecka på Floridas västkust! På Floridas västra sida ligger Innisbrook Resort med den mytomspunna  banan “Copperhead”. Här finns allt man kan önska sig för en skön och avkopplande golfsemester. Innisbrook Resort är en av USAs främsta golfanläggningar nära underbara stränder som Caladesi Island. Rum Här finns 600 rum och sviter, alla är mycket rymliga och bekväma med gratis höghastighetsinternet. Deluxe rummen är ett rymligt dubbelrum med två Queen sängar. Executive rummen har ett l fullt utrustat kök, privata uteplatser eller balkonger, separat vardagsrum och sovrum utrymmen. Man har en vacker…

Golfmecka på Floridas västkust! På Floridas västra sida ligger Innisbrook Resort med den mytomspunna  banan “Copperhead”. Här finns allt man kan önska sig för en skön och avkopplande golfsemester.

Innisbrook Resort är en av USAs främsta golfanläggningar nära underbara stränder som Caladesi Island.

Rum

Här finns 600 rum och sviter, alla är mycket rymliga och bekväma med gratis höghastighetsinternet. Deluxe rummen är ett rymligt dubbelrum med två Queen sängar. Executive rummen har ett l fullt utrustat kök, privata uteplatser eller balkonger, separat vardagsrum och sovrum utrymmen. Man har en vacker utsikt över sjön Innisbrook och de fyra golfbanorna.

Restauranger

På resorten finns ett antal bra restauranger, där du kan hitta det mesta från lätta, sallader till robusta biffar och skaldjur. Osprey Bar, Packard Steakhouse, Salamander Market Grille, Turnberry Pub, Grill vid Lochness, och Spery Sport bar. Här finns ett härligt poolområde där det finns lättare servering.

Spa & Wellness

Själva SPA-avdelningen är hela 18 tusen kvadratmeter stort och utrustat med de allra bästa funktionerna och behandlingarna. Här finns en utomhusrelax, sex pooler, badminton, basket, shuffleboard, beachvolley, lekplats, Camp Innisbrook, Nature Walk och guidade turer, jogging, vandringsleder och cykling. Det som kanske gör Innisbrook mest känt är den berömda Copperhead banan. Anläggningen har fått flera fina utmärkelser bland annat Golf Digests “Top 75 golfbanor i Amerika” och Golf Magazines “Top 100 banor som du kan spela.” USA: s Ryder Cup-kapten Paul Azinger kallade Copperhead banan “Den bästa vi spelar på touren”.


Plats

Innisbrook Golf Resort

Avstånd 
Tampa40km
Orlando Int Airport170km
Tampa Int Airport33km
Palm Harbor5km
Miami466km

Golfpaket Innisbrook 1/11-5/1 6/1- 20/4
7 nätter i "Executive Suite" om två delar
Frukost
7 x 18 hål på South och North Course
18 69519 550

Golf vid Innisbrook Resort

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Florida har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

FAKTA

Grundad 1972

Designad av Larry Packard

PAR

Gul Tee

Röd Tee

71

7 340 m

5 605 m

Copperhead Course

En favorit bland PGA Tour yrkesverksamma. Underbar utmanande och lång bana med trädkantade fairways och kuperad terräng. Vacker miljö med omgivande sjöar och dammar välskötta fairways och greener.

FAKTA

Grundad 1970

Designad av Larry Packard

PAR

Gul Tee

Röd Tee

72

7 310 m

5 515 m

Island Course

Banan karatäriseras av smala fairways, djupa bunkrar och de första sex hålen kantas av vackra sjön Innisbrook. Banan anses av många vara lika krävande som Copperhead. Banan har varit värd för flera US Open-kval och NCAA Championships, och har även varit rankad bland landets 50 bästa resort banor av Golf Digest.

FAKTA

Grundad 1997

Designad av Larry Packard

PAR

Gul Tee

Röd Tee

70

6 325 m

4 955 m

North Course

Banan liknar Copperhead banan men något kortare och smalare fairways. Här premieras precision och ett strategiskt spel. Fairway kantas av mycket träd, det finns många välplacerade bunkrar och en hel del vattenhinder.