Golf joy travel

Golfa i charmiga Sesimbra

På Costa Azul (den blåa kusten) strax söder om Lissabon finns allt man kan önska för en perfekt semester; fina ständer, bra golfbanor och i den charmiga byn Sesimbra där hotellet ligger så hittar man en massa trevliga fiskrestauranger.


Sesimbra Hotel & Spa är mycket vackert placerat i den charmiga fiskebyn Sesimbra med direkt anslutning till den vackra stranden Praia da California och därmed en magisk utsikt över Atlanten.

Hotellet har 84 rum och 8 sviter, samtliga med egen balkong och en fantastisk utsikt över havet. Rummen/sviterna är modernt och ljust inredda och har alla bekvämligheter man kan tänkas behöva så som fritt WiFi, luftkonditionering m.m.

Restaurang

Du äter gott i hotellets huvudrestaurang Aquarius som erbjuder det bästa av portugisiska köket, med alla havets smaker. Restaurant-Bar Mosaico är inredd så att man får känslan av att befinna sig under havets yta, som i en helt annan värld.  I hotellets bar Horizonte kan man avnjuta en fördrink innan maten eller kanske en sängfösare efteråt.

Aktiviteter/Spa

Sesimbra Spa & Hotel har en härlig Spa avdelning med inomhuspool, turkiskt bad, bastu, tropiska duschar och möjlighet att boka upp olika typer av massage- och kroppsbehandlingar. Det finns även ett välutrustat gym på hotellet. Det ligger ett flertal bra golfbanor i området, några av de mest populära är Quinta do Peru samt Aroeira. Sesimbra området inbjuder också till många andra aktiviteter oavsett om man riktar in sig mer på kulturella upplevelser, naturen eller andra sportsliga aktiviteter så som mountainbike, olika typer av surf, sportfiske osv.

Golf Clinic på Quinta do Peru med head Pro Claudia Dantas

PGA pro Claudia DantasClaudia är född och uppvuxen i en golffamilj och är en fullt certifierad PGA-professionell med 22 års erfarenhet som golflärare. Claudia talar flytande engelska och är en naturlig kommunikatör, alltid villig att lyssna och hjälpa sina elever. Se program och vad som ingår under fliken priser.

Bra att veta

Golf vid Costa Azul

Här har du en stor mängd banor att välja mellan, Riba golf, Troia, Montado, Sant Estevao, Aroiera Challenge och Pines Classic  och Quinta do Peru.

Utforma din golfresa

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Sesimbra Hotel & Spa
kr 5 650 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee((1 x Quinta do Peru, 2 x Aroeira)

Låt oss komma med ett reseförslag

1