035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-15.00

Upp
Golfpark Strelasund | Golfjoy
fade
5342
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5342,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Golfpark Strelasund

Golfpark Strelasund

4495SEK

per person

Njut av en avkopplande golfsemester på Strelasund – ett mysigt golfhotell på den vackra landsbyggden i utkanten av Süderholz, nära Östersjökusten. Golfpark Strelasund är en charmig familjeägd golfanläggning där varje gäst blir mycket väl omhändertagen Den här fräscha anläggningen är belägen 1 timmes bilväg från färjeläget i Sassnitz och 45 minuter från Rostock. Här bor man bekvämt, äter gott och spelar golf i en härlig avkopplande miljö. Här promenixar man lätt ut på anläggningens två banor.

Njut av en avkopplande golfsemester på Strelasund – ett mysigt golfhotell på den vackra landsbyggden i utkanten av Süderholz, nära Östersjökusten.


Golfpark Strelasund är en charmig familjeägd golfanläggning där varje gäst blir mycket väl omhändertagen Den här fräscha anläggningen är belägen 1 timmes bilväg från färjeläget i Sassnitz och 45 minuter från Rostock. Här bor man bekvämt, äter gott och spelar golf i en härlig avkopplande miljö. Här promenixar man lätt ut på anläggningens två banor.
Du bor i en renoverad bondgård som rymmer totalt 47 modernt inredda rum i olika byggnader. Det finns även 16 lägenheter på anläggningen. Det är en liten promenad till huvudbyggnaden och golfbanan ifrån rummen. Det finns trådlöst internet.

På anläggningen äter man gott på lantgårdsrestaurangen ”Frettwurst”. Här skäms man bort med rätter som är tillagda med produkter från regionen. Restaurangen är öppen för både frukost, lunch och middag.

På hotellet finns en SPA-anläggning med stor pool, olika bastubad samt möjlighet att boka olika skönhetsbehandlingar.

Plats

Golfpark Strelasund

Golfpaket Golfpark Strelasund1/3-31/31/4-15/10
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 middagar (buffé)
2 dagsgreenfee på Strelasund
Inträde till SPA
4 4955 695
Samma som ovan i enkelrum5 9507 095

Golf vid Strelasund

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

Golfguide_Tyskland

FAKTA

PAR 72
Grundad 2006
Design David Krause

5 885 m

 

5 037 m

Mecklenburg Vorpommern Platz

”Mecklenburg-Vorpommern”course skapad under ledning av golfdesignern David J Krause. Det är en mästerskapsbana som speglar de vackraste delarna av Mecklenburg-Vorpommern. Banan har en del spännande inspel mot greener som omges av vatten.

FAKTA

PAR 72
Grundad 2007
Design David Krause & Andreas Lukasch

5 714 m

4 828 m

Srelasund-Inselcourse

”Strelasund-Inselcourse” är den andra banan vid Strelasund Golfpark, där de sista 9 hålen invigdes 2012. Banan går genom ett platt landskap. Det finns en hel del vattenhinder och greenerna omges av bunkrar. Det är en trevlig och variationsrik bana, där varje hål har sin unika karaktär.