Golf joy travel

Njut av en avkopplande golfsemester på Strelasund

 – ett mysigt golfhotell på den vackra landsbyggden i utkanten av Süderholz, nära Östersjökusten.


Golfpark Strelasund är en charmig familjeägd golfanläggning där varje gäst blir mycket väl omhändertagen Den här fräscha anläggningen är belägen 1 timmes bilväg från färjeläget i Sassnitz och 45 minuter från Rostock. Här bor man bekvämt, äter gott och spelar golf i en härlig avkopplande miljö. Här promenixar man lätt ut på anläggningens två banor.

Du bor i en renoverad bondgård som rymmer totalt 47 modernt inredda rum i olika byggnader. Det finns även 16 lägenheter på anläggningen. Det är en liten promenad till huvudbyggnaden och golfbanan ifrån rummen. Det finns trådlöst internet.

På anläggningen äter man gott på lantgårdsrestaurangen ”Frettwurst”. Här skäms man bort med rätter som är tillagda med produkter från regionen. Restaurangen är öppen för både frukost, lunch och middag.

Det finns en SPA-anläggning med stor pool, olika bastubad samt möjlighet att boka olika skönhetsbehandlingar. 

Vid Strelassnd har du två banor på plats. Mästerskapsbanan ”Mecklenburg-Vorpommern” (PAR 72) som återspeglar typiska delar av Mecklenburg-Vorpommern (Rügen, Fischland-Darß-Zingst, Müritz…).  Den andra banan är ”Strelasund – Inselcourse”  (PAR 71) är uppkallade efter namnen på öarna och halvöarna i Strelasund (Hiddensee, Zudar, Greifswalder Oie).

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur skulle du vilja ha ditt golfpaket?

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just din golfresa!

Exempel på golfpaket

Strealsund Golfpark
kr 5 195 från
  • 3 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 middagar
  • 2 dagsgreenfee

Låt oss komma med ett reseförslag

1