035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-14.00

Upp
Park Hotel San Jorge – Golfjoy
fade
6651
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-6651,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Park Hotel San Jorge

Golfjoy / Park Hotel San Jorge

Park Hotel San Jorge

4850SEK

per person

Det här är en riktig pärla med ett fantastiskt läge på klipporna utefter den vackra Costa Brava kusten. Costa Brava är en underbar region i Spanien som utöver riktigt bra golfbanor, dramatiskt landskap även bjuder på härliga badvikar, sandstränder och ett rikt utbud av nattliv, restauranger och butiker. Park Hotel San Jorge är ett modernt hotell som ligger mycket vackert belägen nära Platja d’Aro Beach, Sant Antoni de Calonge Beach och Palamós Beach. Hotellet ligger högt placerat över två pinje beklädda vikar. Rum Hotellet har 119 ljusa och rymliga rum…

Det här är en riktig pärla med ett fantastiskt läge på klipporna utefter den vackra Costa Brava kusten. Costa Brava är en underbar region i Spanien som utöver riktigt bra golfbanor, dramatiskt landskap även bjuder på härliga badvikar, sandstränder och ett rikt utbud av nattliv, restauranger och butiker.

Park Hotel San Jorge är ett modernt hotell som ligger mycket vackert belägen nära Platja d’Aro Beach, Sant Antoni de Calonge Beach och Palamós Beach. Hotellet ligger högt placerat över två pinje beklädda vikar.

Rum

Hotellet har 119 ljusa och rymliga rum med modern inredning och luftkonditionering. Mot tillägg så får man ett rum med härlig utsikt över Medelhavet, annars finns även rummen med utsikt över de vackra bergen. Gratis safteybox och WiFi på rummen.

Restaurang

Hotellets restaurang erbjuder traditionella rätter i modern tappning att avnjutas, tillagade med de bästa närproducerade råvarorna som går att hitta, med en spektakulär utsikt över havet.

Aktiviteter

Den stora utomhuspoolen har en fantastisk utsikt mot havet. Bredvid poolen finns en terrass med uteservering och en härlig spaanläggningen med utomhus jacuzzi.
Man har direkt tillgång till en privat strand med kristallklart vatten. Precis utanför hotellet passerar en av Costa Bravas många vandringsleder. Leden utgår från klippiga Platja D’Aro och vindlar längs med kusten genom tunnlar och platser med spektakulära panorama vyer. Här passerar du Rovira beach även kallad Xuclador med en egen lite strand, små vikar vid Pitxot, Vilaret och klippan i Escuit. Leden sträcker sig ända till Sant Antoni de Calonge.


Plats

Avstånd 
Barcelona flygplats124 km
Barcelona stad109 km
Girona stad37 km
Golf Club d'Aro7,5 km
Golf Platja de Pals30 km
Emporda Links/Emporda Forest30 km
PGA Tour course/PGA Stadium Course37 km

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Golfpaket San Jorge 17/6-28/7
21/8-10/9
30/12-1/1 2023
11/9-1/10
2/10-12/11
23/12-29/12
4 nätter i dubbelrum inklusive frukost
3 rundor golf (1 x Emporda, 1 x Pals, 1 x Mas Nou)
7 1956 0955 850
7 nätter i dubbelrum inklusive frukost
5 rundor golf (2 x Emporda, , 2 x Pals, 1 x Mas Nou)
12 29510 3959 450

Förslag på golfbanor

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Costa Brava har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

FAKTA

PAR 72

PAR 72

5 546 m

4 719 m

PGA Catalunya

PGA Golf Catalunya Tour Course

Tour Course är en lite mindre sträng utmaning är Stadium banan på PGA Catalunya. Det är en uppvuxen vacker parkbana som går igenom ett något kuperat landskap. Pinje kantar de breda, välskötta fairwaysen. Det finns en hel del vattenhinder som kräver ett taktiskt spel. En härlig spelupplevelse och banan passar alla golfare.

FAKTA

PAR 72

PAR 72

5 499 m

4 899m

PGA Catalunya

PGA Golf Catalunya Stadium Course

Det här är en spektakulär och imponerande mästerskapsbana väldigt vackert belägen med fantastiska vyer över det katalanska landskapet. Banan rankas bland de bästa tio golfbanorna i Europa # 1 i Spanien. Den har varit värd för otaliga PGA European tävlingar. Det är en riktigt utmanande bana på många sätt, den är kuperad, lång samtidigt som inspelen kräver taktik och precision då greenerna ligger direkt vid vatten.

FAKTA

PAR 72

PAR 72

4 909 m

4 552 m

Empordá Resort

Empordà Forest

Empordá Forest är vackert inbäddad i den typiska pinje skogen, som bildar väggar kring fairways. Hamnar utslagen här gör man klokast att bara hitta säkraste vägen ut, pinjetopparna är som ett tak som effektivt stoppar allt. Det är en flack, omväxlande bana där varje hål har sin unika karaktär och utmaning.

FAKTA

PAR 71

PAR 72

5 971 m

5 060 m

Empordá Resort

Empordà Links

Det här är en härlig mogen bana med inland links karaktär. Den har partier som är öppna med böljande fairways som omsluts av stora sandvallar och mycket bunkrar. Bitvis går banan in i skogspartier, här smalnar fairways av och det finns en del vattenhinder att ta med i beräkningen. En del i utmaningen är de stora ondulerande och riktigt snabba greenerna.

FAKTA

PAR 73

PAR 72

5 970 m

5 156 m

Golf Platja de Pals

Det här är en härlig mogen bana med inland links karaktär. Den har partier som är öppna med böljande fairways som omsluts av stora sandvallar och mycket bunkrar. Bitvis går banan in i skogspartier, här smalnar fairways av och det finns en del vattenhinder att ta med i beräkningen. En del i utmaningen är de stora ondulerande och riktigt snabba greenerna.

FAKTA
PAR 72
HCP 36/28
Design Hamilton Stutt & Co

5 978 m

5 499 m

4 783 m

Costa Brava Golf

Det här är en härlig uppvuxen parkbana. Den har nyligen öppnats för icke medlemmar. Banan håller en mycket hög klass och du kan verkligen njuta av en komplett golfupplevelse. Här kan du efter rundan koppla av i klubbhuset som har en trevlig restaurang

FAKTA
PAR 72
HCP 36/28
Design Ramon Espinosa

6218 m

6 004 m

5 031 m

Club de Golf d´Aro-Mas Nou

Banan ligger belägen i ``Les Gavarres`` bergen 300 meter över havet. Här har man en hänförande utsikt över kusten och det övriga landskapet. Banan är inramad av pinjeträd, korkekar och tusentals olivträd. Här finns även två konstgjorda sjöar som blir en del av banans utmaning. Flera fairways kantas av branta raviner, så det gäller att hålla sig på banan. Europatouren har besökt banan ett par gånger.