Golf joy travel

Det här är en riktig pärla med ett fantastiskt läge på klipporna utefter den vackra Costa Brava kusten

Costa Brava är en underbar region i Spanien som utöver riktigt bra golfbanor, dramatiskt landskap även bjuder på härliga badvikar, sandstränder och ett rikt utbud av nattliv, restauranger och butiker.

Park Hotel San Jorge är ett modernt hotell som ligger mycket vackert belägen nära Platja d’Aro Beach, Sant Antoni de Calonge Beach och Palamós Beach. Hotellet ligger högt placerat över två pinje beklädda vikar.

 

Hotellet har 119 ljusa och rymliga rum med modern inredning och luftkonditionering. Mot tillägg så får man ett rum med härlig utsikt över Medelhavet, annars finns även rummen med utsikt över de vackra bergen. Gratis safteybox och WiFi på rummen.

 

Hotellets restaurang erbjuder traditionella rätter i modern tappning att avnjutas, tillagade med de bästa närproducerade råvarorna som går att hitta, med en spektakulär utsikt över havet.

 

Den stora utomhuspoolen har en fantastisk utsikt mot havet. Bredvid poolen finns en terrass med uteservering och en härlig spaanläggningen med utomhus jacuzzi.
Man har direkt tillgång till en privat strand med kristallklart vatten. Precis utanför hotellet passerar en av Costa Bravas många vandringsleder. Leden utgår från klippiga Platja D’Aro och vindlar längs med kusten genom tunnlar och platser med spektakulära panorama vyer. Här passerar du Rovira beach även kallad Xuclador med en egen lite strand, små vikar vid Pitxot, Vilaret och klippan i Escuit. Leden sträcker sig ända till Sant Antoni de Calonge.

Bra att veta

Golf i Katalonien

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? Här vid San Jorge ta tillfälle att njuta av de vackra omgivningarna och promenera på leden utmed kusten. Här kan du upptäcka kulinriska smultronställen!  

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

San Jorge
kr 9 950 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 5 greenfee (1 x Emporda, 1 PGA Tour, 2 Golf d´Aro 1 x Pals)

Låt oss komma med ett reseförslag

1