Golf joy travel

All Inclusive Hotell med härligt läge med en magnifik utsikt över Atlanten och naturparken Ria Formosa!

AP Cabanas Beach & Nature är beläget nära den pittoreska byn Cabanas de Tavira i östra Algarve. Det är ett helt nytt All Inclusive hotell som rekommenderas för vuxna (och från 14 år).

 

Hotell har 181 moderna och bekväma rum med möblerade balkonger, toalettartiklar i badrummet, kassaskåp och luftkonditionering finns också i varje rum. Det finns 3 restauranger och 2 barer, Restauranger finns i bufféstil till lunch. Till middag finns båda alternativen buffé eller fast meny. Ett underhållningsprogram är tillgängligt för kvällar. Cocktails och lättare måltider serveras i Ap Cabanas Roof Top Bar & lounge.

Det 4 * hotellet har ett stort poolområde, SPA-faciliteter och gratis WIFI, mötes- och evenemangsrum med kapacitet för upp till 200 personer. Inomhus parkering finns tillgänglig mot en avgift och vid bokning.
Hotellet drivs mycket kopplat till miljö och hållbarhet! Detta hotell har en total energiklassificering på A +, använder 100% förnybar energi, ett omfattande insamlingssystem för regnvatten, termisk energianvändning, 100% högpresterande LED-belysning bland andra detaljer.

Bra att veta

Golf vid Ap Cabanas

Här har du helt fantastiska golfbanor i närheten. Du väljer själv vilka banor du skulle vilja spela. kronan i juvelen är ju Monte rei banan. 

Utforma din golfresa

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

AP Cabanas
kr 14 495 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • All Iclusive
  • 5 greenfee (Castro Marim; 1x Benamor; 1x Quinta da Ria, 1x Quinta de Cima)

Låt oss komma med ett reseförslag

1