035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-15.00

Upp
Marocko | Golfjoy
fade
3583
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3583,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Marocko

Upplev golf på en helt ny nivå med en oförglömlig golfresa till Marrakech!


Med sitt soliga klimat, pittoreska omgivningar och fantastiska golfbanor är Marrakech en drömdestination för alla golfentusiaster.

På din golfresa till Marrakech kommer du att spela på några av de mest spektakulära golfbanorna i världen, omgivna av den vackra Atlasbergen och en unik marockansk kultur. Njut av den varma solen medan du spelar på välunderhållna fairways och greener som erbjuder utmaningar för alla nivåer av golfare.

Förutom golfen erbjuder Marrakech en uppsjö av spännande upplevelser. Upplev den livliga stämningen på den berömda souken, besök de historiska monumenten i Medina och upptäck den fantastiska marockanska maten. Och om du vill ha en paus från golfen, kan du besöka de vackra botaniska trädgårdarna eller koppla av på en av stadens många lyxiga spa.

[/vc_column][/vc_row]

Resmål Marocko

Golf i Marocko

Kung Hassan II var en riktig golf-fantast och satte startskottet på den stora utvecklingen av golf i landet. Nu finns här 45 banor men det dyker upp nya banor hela tiden! Marocko satsar på att få fram riktigt bra banor och har därför tagit in toppdesigners som Gary Player, Jack Nicklaus, och Robert Trent Jones Jr.