035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-15.00

Upp
Marocko – Golfjoy
fade
3583
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3583,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Marocko

Golfjoy / Marocko

Marocko - testa något annorlunda!

Marocko är en spännande och exotisk golfdestination. Här finns milslånga stränder, varma vintrar, prisvärd shopping och härliga golfbanor. Våra golfresor går till Casablanca, Marrakech, den härlig pittoreska staden Essaouira och soliga Agadir.

Resmål Marocko

Golf i Marocko

Kung Hassan II var en riktig golf-fantast och satte startskottet på den stora utvecklingen av golf i landet. Nu finns här 45 banor men det dyker upp nya banor hela tiden! Marocko satsar på att få fram riktigt bra banor och har därför tagit in toppdesigners som Gary Player, Jack Nicklaus, och Robert Trent Jones Jr.