035 356 81

Mån - tor 9.00 - 17.00

Upp
The Lodge at Prince´s – Golfjoy
fade
5412
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5412,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

The Lodge at Prince´s

Golfjoy / The Lodge at Prince´s

The Lodge at Prince´s

5795SEK

per person

Upptäck golf i Kent! Prince´s golfanläggning i Kent ligger en timme öster om London. På denna anläggning njuter man klassisk linksgolf med ett bekvämt boende direkt vid banan med utsikt över de vita klipporna i Ramsgate. I Kent hittar man ett kluster av Englands allra bästa linksbanor. The Lodge at Prince´s ligger vid Prince Golf Club och cirka 12 minuters bilresa från Sandwich medeltida centrum, med traditionella pubar, fristående butiker och gallerier och flera historiska kyrkor. Centrala Canterbury är cirka 25,7 km bort. Rum The Lodge at Prince´s är ett…

Upptäck golf i Kent! Prince´s golfanläggning i Kent ligger en timme öster om London. På denna anläggning njuter man klassisk linksgolf med ett bekvämt boende direkt vid banan med utsikt över de vita klipporna i Ramsgate.

I Kent hittar man ett kluster av Englands allra bästa linksbanor. The Lodge at Prince´s ligger vid Prince Golf Club och cirka 12 minuters bilresa från Sandwich medeltida centrum, med traditionella pubar, fristående butiker och gallerier och flera historiska kyrkor. Centrala Canterbury är cirka 25,7 km bort.

Rum

The Lodge at Prince´s är ett modernt hotell med 38 fina rum. Varje rum har platt-TV, sittgrupp, te- och kaffekokare, eget badrum, hårtork och gratis toalettartiklar och fritt Wifi.

Restauranger

Här äter man gott. Restaurangen “Brasserie on the Bay” håller en hög kvalitet och serverar en meny med lokalt producerade råvaror. Det finns också en mysig loungebar med öppen spis som serverar ett urval av cocktails. När vädret tillåter finns en fin utomhusterrass. Spike Bar i banans klubbhus erbjuder enklare rätter eller drink i samband med golfrundan. Här kan du starta dagen med en komplett engelsk frukost.

Faciliteter

Här finns ett komplett gym, konferensrum samt ett biljardrum. Hotellet erbjuder fri parkering och Wi-Fi.


Plats

The Lodge at Prince´s

Golfpaket The Lodge at Prince´s 1/5-31/10
Boende sön - tors
1/5-31/10
Boende ons-sön
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 x 18 hål på Prince´s GC
1 x 18 hål på North Foreland
5 795 6 595
Samma som ovan i enkelrum7 450 8 050
4 nätter i dubbelrum
Frukost
2 x 18 hål på Prince´s GC
1 x 18 hål på North Foreland
6 950 7 495
Samma som ovan i enkelrum8 895 9 495

Golf vid The Lodges at Prince Golf Club

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

FAKTA

3 213 yards / 3 313 yards / 2 952 yards

PAR

Gul Tee

Röd Tee

Prince Golf Club

Prince Golf Club är belägen i en idyllisk kustnära miljö där man får ett vänligt bemötande. Det här är en klassisk linksbana med tre fantastiska 9 håls slingor som löper längs den vackra sydöstra kusten. De är riktigt utmanande, speciellt om vinden blåser in från havet. Greenerna är alltid snabba som skyddas av djupa bunkrar.

FAKTA

Par 70/75
Grundad 1912
Design Fowler, Simpson

6 188 m

5 762 m

North Foreland

North Foreland är en mästerskapsbana som används som kvalbana till The Open. Banan ligger mycket vackert belägen på de vita klipporna på den pittoreska Kent-kusten där den engelska kanalen blir Nordsjön. Golfbanan grundades 1903 ursprungligen som en 9-håls golfbana, Fowler och Simpson skapade ytterligare 9 hål till en 18 hålsbana som öppnade 1912.