Golf joy travel

Golfparadis mellan Alicante och Valencia.

Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa bjuder på högklassigt boende, komplett spa, vacker natur och riktigt härliga golfupplevelser på golfbanan designad av José-Maria Olazabal.

 

Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa vackert ligger vackert placerat i nationalparken Montgó bara 10 minuters bilresa från Denia och Javea på Costa Blanca kusten samt knappt en timme från flygplatserna i Alicante och Valencia. Det är en komplett anläggning med en härlig atmosfär intill en av Valencia regionens allra bästa banor designad av José María Olazábal.

La Sella har 178 rum och 8 lyxiga juniorsviter. Rummen är rymliga och fint inredda med fritt WiFi samt balkong/terass. Det finns alla de bekvämligheter du förväntar dig på ett femstjärningt hotell.

Resorten har tre restauranger och två barer. Brasserie Montgó har en rustik mysig atmosfär som har en stor terrass med vacker utsikt över poolen och golfbanan. Här serveras frukost och buffémiddagarna om man väljer halvpension. Segaria Thai Restaurant med erfarna kockar från Bangkok tar dig till en kulinarisk resa genom thailändska köket och låter dig upptäcka nya smaker och exotiska kryddor. Hoyo 19 Golf Restaurant, kan du njuta av regionala risrätter och traditionella menyalternativ på den soliga terrassen med utsikt över nionde green.
Nyfiken på att spela fler banor ex El Saler, Oliva Nova, Galiana eller Villaitana, vi tar gärna fram förslag!

 

The Residence, suveränt för LONG STAY!

Här finns även fina lägenheter med självhushåll om man vill stanna lite längre. Lägenheterna är välutrustade med allt som krävs för självhushåll, med extra snabbt Wifi går det att arbeta från distans.

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter eller är det kanske så att du vill kombinera golfresan med lite jobb och behöver konferensmöjligheter?
  

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

La Sella
kr 5 850 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee (2 x 18 hål La Sella + 1 El Bosque)

Låt oss komma med ett reseförslag

1