Golf joy travel

Vackert beläget vid stranden i utkanten av charmiga Helsingör

Efter en dag på någon av de närliggande golfbanorna bjuder hotellet på bra faciliteter och god mat. Hotellet har ett fint läge vid Öresund strax utanför Helsingör med utsikt mot Kronborgs slott och Sveriges kust. Det anrika hotellet byggdes i början av 1900-talet och är nu nyligen helrenoverat med en ny Spa- och wellness avdelning. Man har behållit en del äldre delar av hotellet som nu skapar charmiga sällskapsrum att sitta och umgås i.

 
Rum

Det här är ett bekvämt, fyrstjärnigt hotellet med 223 modernt inredda rum. De är utrustade med luftkonditionering, badrum, TV, minibar. Det finns fritt WiFi på hotellet.

Restauranger

Här äter du gott i en trevlig miljö. Restaurang 1861 kombinerar fransk och nordisk gastronomi med innovativa menyer. Restaurangen har en otroligt fin utsikt mot havet. Restaurang Marienlyst erbjuder en välkänd frukostbuffé att avnjuta innan dagens golfrunda. På denna restaurang kan man också avnjuta sin kvällsmåltid. Förutom dessa två restauranger erbjuder hotellet en trevlig bar & lounge.

Spa & Wellness

Vid sidan av golfen kan du njuta av sköna stunder i den nyinvigda Spa- och Wellnessavdelningen som är en av Danmarks vackraste. Som gäst kan du uppleva mer än 20 olika spafaciliteter och upplevelser. Bland annat termalbad, bubbelpooler, strandbastu med direkt tillgång till ett dopp i Öresund, salt terapi, yoga, fitness, lounger, terrasser med utsikt och ett mysigt spacafé.

Bra att veta

Helsingör
Gilleleje Golf
Hornbaeck GK
Föregående bild
Nästa bild

Utforma din golfresa

Hur vill du ha din golfresa?

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Marienlyst Strandhotel
kr 4 995 från
  • 2 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 2 middagar
  • 2 greenfee Välj mellan Helsingör, Gillelje, Hornbaek.

Marienlyst Hotel, som är en del av ESS Group, har en stark inriktning på hållbarhet och långsiktig perspektiv. Här är en sammanfattning av deras hållbarhetsstrategi och insatser:

Övergripande Mål och Visioner:

Fokuserar på att minska sin klimatpåverkan genom att göra förändringar för miljö, natur och klimat.

Strävar efter att skapa hopp och möjligheter genom tillväxtmöjligheter för alla, med tonvikt på integration i samhället och självförsörjning i organisationen.

Visionen inkluderar att erbjuda unika upplevelser till gästerna samtidigt som man främjar hållbar utveckling för nuvarande och framtida generationer.

Daglig verksamhet:

Implementering av projekt för att minska matsvinn och certifiera alla deras platser med ”Kranmärkt” certifiering.

Kräver en undertecknad Code of Conduct från alla leverantörer från 2023.

Utnyttjar hållbara leverantörer och produkter i sina menyer för att minimera klimatavtrycket.

Medarbetare:

Satsar på en balanserad arbetsmiljö med klara förväntningar, precisa arbetsbeskrivningar och stödstrukturer.

Erbjuder utbildningsutveckling och strävar efter att skapa en tydlig kultur som främjar framsteg.

Samhälle:

Engagerar sig i utbildning och utvecklingsmöjligheter genom att starta en egen skola med lärlingsutbildningar inom Norden.

Lanserar en rekryteringsapp som skapar jobbmöjligheter och har definierade CSR-investeringar för att positivt påverka omgivningen.

Miljövänliga initiativ på Marienlyst Hotel:

Har Green Key-certifiering, vilket innebär att hotellet uppfyller stränga miljökrav.

Erbjuder möjligheter att minska tvätt genom att återanvända handdukar, samt promotar gröna transportalternativ som cykling och användning av elbilsladdningsstationer.

Använder svanenmärkta rengöringsprodukter, energieffektiva minibar, och lokal sten och säsongens råvaror i sin verksamhet.

Har fokus på avfallssortering, vattenbesparing genom att främja konsumtion av kranvatten, och erbjuder lokala produkter i spa-shoppen.

Tar socialt ansvar genom samarbete med lokala myndigheter för att skapa jobbmöjligheter för de som står utanför arbetsmarknaden.

Marienlyst Hotel, genom ESS Group, visar ett starkt engagemang för att skapa en hållbar och inkluderande verksamhet som inte bara gynnar sina gäster och anställda, utan också bidrar positivt till samhället och miljön i stort.

Låt oss komma med ett reseförslag

1