035 356 81

Mån - tor 9.00 - 16.00

Upp
Marienlyst Strandhotel – Golfjoy
fade
4864
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-4864,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel

2895SEK

per person

Vackert beläget vid stranden i utkanten av charmiga Helsingör ligger Marienlyst Strandhotel. Efter en dag på någon av de närliggande golfbanorna bjuder hotellet på bra faciliteter och god mat. Hotellet har ett fint läge vid Öresund strax utanför Helsingör med utsikt mot Kronborgs slott och Sveriges kust. Det anrika hotellet byggdes i början av 1900-talet och är nu nyligen helrenoverat med en ny Spa- och wellness avdelning. Man har behållit en del äldre delar av hotellet som nu skapar charmiga sällskapsrum att sitta och umgås i. Rum Det här är…

Vackert beläget vid stranden i utkanten av charmiga Helsingör ligger Marienlyst Strandhotel.

Efter en dag på någon av de närliggande golfbanorna bjuder hotellet på bra faciliteter och god mat. Hotellet har ett fint läge vid Öresund strax utanför Helsingör med utsikt mot Kronborgs slott och Sveriges kust. Det anrika hotellet byggdes i början av 1900-talet och är nu nyligen helrenoverat med en ny Spa- och wellness avdelning. Man har behållit en del äldre delar av hotellet som nu skapar charmiga sällskapsrum att sitta och umgås i.

Rum

Det här är ett bekvämt, fyrstjärnigt hotellet med 223 modernt inredda rum. De är utrustade med luftkonditionering, badrum, TV, minibar. Det finns fritt WiFi på hotellet.

Restauranger

Här äter du gott i en trevlig miljö. Restaurang 1861 kombinerar fransk och nordisk gastronomi med innovativa menyer. Restaurangen har en otroligt fin utsikt mot havet. Restaurang Marienlyst erbjuder en välkänd frukostbuffé att avnjuta innan dagens golfrunda. På denna restaurang kan man också avnjuta sin kvällsmåltid. Förutom dessa två restauranger erbjuder hotellet en trevlig bar & lounge.

Spa & Wellness

Vid sidan av golfen kan du njuta av sköna stunder i den nyinvigda Spa- och Wellnessavdelningen som är en av Danmarks vackraste. Som gäst kan du uppleva mer än 20 olika spafaciliteter och upplevelser. Bland annat termalbad, bubbelpooler, strandbastu med direkt tillgång till ett dopp i Öresund, salt terapi, yoga, fitness, lounger, terrasser med utsikt och ett mysigt spacafé.

Plats

Marienlyst Strandhotel

Skriv en recension

Boende
Golf
Mat
Omgivning
Prisvärt
Totalt

Golfpaket Marienlyst Strandhotel 20211/1-31/12
(sön - tors)
1/1-31/12
(fre & lör)
1 natt i dubbelrum inkl frukost
1 x trerättersmiddag
2 x 18 hål*
2 795 2 950
Samma som ovan i enkelrum3 350 3 650
2 nätter i dubbelrum inkl frukost
2 x trerättersmiddagar
2 x 18 hål*
4 295 4 550
Samma som ovan i enkelrum5 395 5 995
*Välj att spela på Helsingör, Hornbaek och/eller Gilleleje
Inträde till SPA/pool kostar 550 DKK/person och dag.

Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa.

Är du någon annan bana du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta gärna en titt i vår golfguide.

Gilleje GK

Gilleleje GK

Gilleleje golfklubb grundades 1970. Det är en härlig golfbana med en hel del vattenhinder, utmanande bunkrar och stora greener. Det är en blandning av öppna hål och hål som omges av skog. På Gilleleje golfklubb finns klubbhus och restaurang.

FAKTA

Designad av Jan Sederholm

HCP 30,9

PAR

Gul Tee

Röd Tee

72

5 878 m

4 998 m

Hornbaeck GK

Hornbaeck GK

Banan ligger i ett vackert något kuperat landskap med sjöar, böljande åsar, åar och skog. Det är en naturskön och utmanande bana som är en av de längsta i Danmark.

FAKTA

Designad av Rolf Henning Jensen

Vardagar HCP 48 och helg HCP36

PAR

Gul Tee

Röd Tee

72

6 032 m

5 077 m

Helsingörs GK

Hornbaeck GK

Banan ligger i ett vackert något kuperat landskap med sjöar, böljande åsar, åar och skog. Det är en naturskön och utmanande bana som är en av de längsta i Danmark.

FAKTA

Designad av Rolf Henning Jensen

Vardagar HCP 48 och helg HCP36

PAR

Gul Tee

Röd Tee

71

5 622 m

4 788 m