035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-15.00

Upp
The Belfry Hotel & Resort | Golfjoy
fade
5443
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5443,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

The Belfry Hotel & Resort

The Belfry Hotel & Resort

7050SEK

per person

Mytomspunnen Ryder Cup-anläggning! The Belfry är ett golfmecka för både professionella och amatörspelare. Det är en mytomspunnen golfresort där Ryder Cup spelats fyra gånger, senast i september 2002. Då ledde Sam Torrance Europa till en nervkittlande seger. The Belfry är en historisk golfanläggning som tagit emot Ryder Cup fyra gånger på sin legendariska Brabazon bana. Resorten är belägen i hjärtat av England , omgivet av den förtrollande Warwickshire landsbygden, med Birmingham bara 20 minuter bort. Golfresortens historia började 1959 när Jimmy Burns köpte det som då var en privat fastighet…

Mytomspunnen Ryder Cup-anläggning! The Belfry är ett golfmecka för både professionella och amatörspelare. Det är en mytomspunnen golfresort där Ryder Cup spelats fyra gånger, senast i september 2002. Då ledde Sam Torrance Europa till en nervkittlande seger.

The Belfry är en historisk golfanläggning som tagit emot Ryder Cup fyra gånger på sin legendariska Brabazon bana. Resorten är belägen i hjärtat av England , omgivet av den förtrollande Warwickshire landsbygden, med Birmingham bara 20 minuter bort. Golfresortens historia började 1959 när Jimmy Burns köpte det som då var en privat fastighet i Sutton Coldfield och skapade en idealiskt plats för golfare.

Belfry har 324 har ljusa och rymliga rum med alla moderna bekvämligheter såsom HD TV, duschkabiner, WiFi, telefon, hårtorkar, kaffe, te faciliteter, -24 h rumsservice. Rummen är smakfullt inredda och välmöblerade med enastående vy över de välskötta trädgårdarna eller golfbanorna.

Resorten har ett fantastiskt urval av restauranger och erbjuder något annat för alla smaker. Det finns flera restauranger och barer som erbjuder en bra variation på menyerna; exklusiv a´la carte, moderna europeiska rätter, kulinariska klassiker, live matlagningsstationer, traditionell lokal mat, grillat, lättare mat, cocktail eller om du önskar ett glas gott vin. Efter maten öppnar den kända nattklubben Bel Air för livlig kvällsunderhållning.

The Belfry erbjuder en rad faciliteter för hälsa och välbefinnande. På anläggningen finns pool, bastu och ångbastu. SPA- och sportavdelningen erbjuder ett urval av motion och fitnessklasser som passar alla oavsett om du vill ha ett fullständigt träningspass i gymmet, eller föredrar en gruppträning eller helt bara vill ha ett dopp i poolen. Det toppmoderna gymmet är utrustad med de senaste i utrustningsväg.


Plats

The Belfry

Golfpaket The Belfry 1/11-31/31/4-28/428/4-17/7
4 nätter i dubbelrum
Frukost
1 x 18 hål Brabazon
1 x 18 hål PGA
1 x 18 hål Derby
7 0507 6508 595

Golf vid The Belfry

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

FAKTA

Grundad 1977
Par 69/71

6 057 m

5 573 m

Belfry The Derby

The Derby erbjuder golfare en riktigt utmaning. Med strategiskt placerade bunkrar, flertalet vattenhinder och väl utformade ``risk and reward`` hål, är The Derby perfekt för golfare på alla nivåer. Banan kräver noggrannhet redan från 1:a tee för att inte tala om bra val av klubba och intelligent bollplacering.

FAKTA

Par 72
Grundad 1977
Designad Dave Thomas, Peter Allis.

6 691 m

5 766 m

Belfry Barbazone

Det här en mytomspunnen golfbana där Ryder Cup spelats fyra gånger mer än någon annan plats i världen. Banan är genomsyrad av Rydercup historia, med majestätiska fairways och släta greener har många världsberömda scener och några av golfens mest spännande dramer har utspelat sig. Brabazons farofyllda bunkrar och sjöar har testat några av de största spelarna inklusive Ballesteros, Woods och Faldo. The Brabazon är designad av Dave Thomas och Peter Allis.

FAKTA

Par 71/73
Grundad 1977
Designad av Dave Thomas

6 153 m

5 735 m

Belfry PGA National

Med sin inlandlinks karaktär, presenterar denna golfbana en unik utmaning tack vare hårdare och snabbare fairways, vidöppna ondulerade greener och djupa bunkrar, ända upp till 4,57 meter i höjd. PGA National har snabbt blivit en av de bästa golfbanorna i England och har stått som värd för två European Tour tävlingar. Banan är erkänd av PGA som en världsklass bana och den enda PGA märkta i England, detta gör PGA National till ett måste för golfare som njuter av kreativitet och de utmanande slag som krävs vid linksgolf.