Golf joy travel

Mytomspunnen Ryder Cup-anläggning!

The Belfry är ett golfmecka för både professionella och amatörspelare. Det är en mytomspunnen golfresort där Ryder Cup spelats fyra gånger, senast i september 2002. Då ledde Sam Torrance Europa till en nervkittlande seger.

The Belfry är en historisk golfanläggning som tagit emot Ryder Cup fyra gånger på sin legendariska Brabazon bana. Resorten är belägen i hjärtat av England , omgivet av den förtrollande Warwickshire landsbygden, med Birmingham bara 20 minuter bort. Golfresortens historia började 1959 när Jimmy Burns köpte det som då var en privat fastighet i Sutton Coldfield och skapade en idealiskt plats för golfare.


Belfry har 324 har ljusa och rymliga rum med alla moderna bekvämligheter såsom HD TV, duschkabiner, WiFi, telefon, hårtorkar, kaffe, te faciliteter, -24 h rumsservice. Rummen är smakfullt inredda och välmöblerade med enastående vy över de välskötta trädgårdarna eller golfbanorna.

 

Resorten har ett fantastiskt urval av restauranger och erbjuder något annat för alla smaker. Det finns flera restauranger och barer som erbjuder en bra variation på menyerna; exklusiv a´la carte, moderna europeiska rätter, kulinariska klassiker, live matlagningsstationer, traditionell lokal mat, grillat, lättare mat, cocktail eller om du önskar ett glas gott vin. Efter maten öppnar den kända nattklubben Bel Air för livlig kvällsunderhållning.

 

The Belfry erbjuder en rad faciliteter för hälsa och välbefinnande. På anläggningen finns pool, bastu och ångbastu. SPA- och sportavdelningen erbjuder ett urval av motion och fitnessklasser som passar alla oavsett om du vill ha ett fullständigt träningspass i gymmet, eller föredrar en gruppträning eller helt bara vill ha ett dopp i poolen. Det toppmoderna gymmet är utrustad med de senaste i utrustningsväg.

Bra att veta

Gör du om det här?

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

The Belfry
kr 9 550 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • Fri golf på belfrys bannor, Brabazon, PGA , Derby, fria rangebollar

Låt oss komma med ett reseförslag

1