035 356 81

Mån - tor 9.00 - 17.00

Upp
Konopiste Golf & SPA Resort – Golfjoy
fade
5374
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5374,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Konopiste Golf & SPA Resort

Golfjoy / Konopiste Golf & SPA Resort

Konopiste Golf & SPA Resort

3195SEK

per person

Golfa på Tjeckien största golfresort! Här har du allt samlat – boende i slottsmiljö & 45 golfhål att pegga upp på! Kan du slita dig från golfen finns Prag och dess storstadspuls en halvtimme bort. Konopiste Golf & Spa Resort är belägen cirka 30 min bilresa från centrala Prag och 45 min bilresa från Prags flygplats. Det är en stor resort som inramas av en vacker natur. Här finns allt samlat kring Konopiště slottet som omges av den stora slottsparken och 45 hål golf och bra träningsmöjligheter. Rum Kring slottet…

Golfa på Tjeckien största golfresort! Här har du allt samlat – boende i slottsmiljö & 45 golfhål att pegga upp på! Kan du slita dig från golfen finns Prag och dess storstadspuls en halvtimme bort.

Konopiste Golf & Spa Resort är belägen cirka 30 min bilresa från centrala Prag och 45 min bilresa från Prags flygplats. Det är en stor resort som inramas av en vacker natur. Här finns allt samlat kring Konopiště slottet som omges av den stora slottsparken och 45 hål golf och bra träningsmöjligheter.

Rum

Kring slottet finns 18 byggnader som totalt har 133 dubbel rum och två lägenheter. Dubbelrummen ligger i Castle Hotel och andra fyra angränsande renoverade byggnader, kallade Creek House, Steak House, Forrest House och Garden House. Rummen har varierande storlek, de är utrustade med TV, minibar, värdeskåp, och gratis wifi.

Restauranger

Det finns två restauranger i Golf Resort Konopiště. I slottet finns Tee nr. 19 och huvudrestaurangen Steak House St. Florian . Båda restaurangerna erbjuder en kulinarisk upplevelse fokuserad på europeiskt men särskilt traditionellt tjeckiskt kök med ett brett urval kvalitetsviner.

SPA & Aktiviteter

Här finns ett nyöppnat Spa med bl a inomhuspool, bubbelpool, bastu där du kan koppla av efter en dag på banan. Vid Konopiste finns två 18-håls banor, Radecky Course och D’Este Course samt en 9-håls bana. Vid sidan av golfen är det möjlighet att ordna turer till ”Konopiste castle”, ölprovning på bryggeri i närheten och naturligtvis en tur till centrala Prag.


Plats

Konopiste Golf & SPA Resort

Golfpaket Konopiste 1/1-31/12
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 dagsgreenfee på anläggningens banor
3 195
Samma som ovan i enkelrum4 050
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 dagsgreenfee på anläggningens banor
4 495
Samma som ovan i enkelrum5 650

Golf vid Konopiste

Här är ett förslag på golfbanor. Är du nyfiken på andra banor ta en titt i vår golfguide.

FAKTA

PAR 72

5 542 m

4 890 m

Konopiste Radecký Course

Det här är mästerskaps bana som utvecklats i samarbete med Europeiska PGA. Banan som har en parkkaraktär smälter fint in i ett mjukt böljande landskap. Här finns har intressanta skogspartier där fairway kantas av stora träd, många bunkrar och vattenhinder.

FAKTA

Par 72

5 730 m

5 010 m

Konopiste d´Este Course

Konopistes andra bana har även den en skogs/parkkaraktär. Banan går igenom ett vackert parklandskap med många gamla träd och fina vattenhinder som hål 9 där greenen ligger ute på en ö med bara en smal gångväg dit.