Golf joy travel

Druids Glen - upplev Europas Augusta!

Här njuter man av en elegant fullt utrustad golfresort som erbjuder en härlig upplevelse för alla sinnen. Resorten ligger i Wicklow som även kallas för Irlandsträdgård.

Druids Glen Hotel & Golf Resort är en mycket känd och uppskattad femstjärning golfanläggning, 45 km från Dublins flygplats. Resorten är vackert belägen söder om Dublin mellan Wicklowbergen och havet i hjärtat av det som kallas för ”Irländska trädgården”. Här finns de två kända banorna Druids Glen och Druids Heat.

Druids Glen har 145 rymliga och smakfullt inredda där flertalet har utsikt över mästerskapsbanorna.
Hotellets huvudrestaurang ”Hugo” är innehar två ”AA rosettes” och bjuder på fantastiska kulinariska upplevelser. Restaurangen är inredd i minimalistisk stil som ger en mycket elegant känsla. Menyn är modern och inspirerad av den irländska matkulturen. Restaurangen ”The Garden Room & Bar” har en underbar vy mot 13e hålet på Druids Glen-banan.

Druids Glen har ett uppskattat SPA med en uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, sauna, och med många behandlingar. Här finns en rad andra aktiviteter och mycket kan göras i de vackra grönskande omgivningarna som off road, pilbågeskytte och vandring.

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Druids Glen
kr 9 695 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee (2 x Heath, 1 Glen)

Låt oss komma med ett reseförslag

1