Golf joy travel

Slottsgolf utanför Hamburg är en av våra absoluta favoriter!

Schloss Lüdersburg är en riktigt härlig golfanläggning med två mycket fina banor och en underbar atmosfär. Slottet är från 1776, och har en spännande historia. Lüdersburg är beläget helt ostört, 45 minuter från Hamburg city (ca 18 mil från Puttgarden).

Här finns 70 rum som är fördelade i 9 olika byggnader på slottsområdet. Rummens karaktär skiljer sig åt beroende på vilken byggnad man bor i. Samtliga rum håller en hög klass och är stilfullt inredda. Det finns fritt Wifi på anläggningen.

I det trevliga klubbhuset hittar man receptionen, huvudrestaurangen Falkenstein, samt Restaurang Bistro som serverar lättare måltider. På anläggningen finns även den italienska restaurangen ”Restaurang La Trattoria” som är väl värt ett besök.

Kring det vackra slottet finns en kyrka och gamla vackra historiska byggnader. I Lüdersburgs stallbyggnad finns bastu och en härlig relaxavdelning med sköna soffor. Det är en perfekt mötesplats att gå igenom dagens golfrunda.

Från nybörjare till golf proffs, Golf Clinic vid Lüdersburg

Här i en underbar miljö med två banor på plats, ett suveränt träningsområde och en korthålbana är allt redo för att du ska kunna utveckla din golf till nya höjder. Golf Clinicen leds av Lüdersburgs mycket uppskattade och erfarna tränare.

Bra att veta

Föregående bild
Nästa bild

Lünenburg

Upplev Lüneburg, den charmiga gamla hansastaden med sin mer än 1000-åriga historia. Det är en gammal vacker stad med en medeltida centum kärna. Ändå känns den modern stad och ungdomlig då den univeristet lockar många studenter. Här finns vacker nordtysk tegelarkitektur. Värt att se är torget, rådhuset och Öl Museumet.

Niedersächsische Elbtalaue

Ett vackert naturområde kring Scharnebeck till Wittenberge. Här finns orkidéer, bäver och havsörn bevarade och andra unika djur och växter som man endast kan hitta här. Elbe är den sista orörda floden i Europa, det här området är skyddat av Unescos.

Hamburg

Porten till världen: Vid en hamn kryssning att göra Riesenpötte från hela världen, flytdockor och fascinerande Speicherstadt nära. I mitten av centrum, kan du koppla av en Alster eller Fleetfahrt vid Alster körs. Upptäck hela mångfalden i denna stad: Michel, Jungfernstieg, Neuer Wall, Stadshuset, Monkebergstrasse, Gänsemarkt, Köhlbrandbrücke och Freeport.

Föregående bild
Nästa bild
Lakes Course
Lüdersburg Old Course
Föregående bild
Nästa bild

Utforma din golfresa

Hur vill du ha din golfresa? Spela en hel massa golf eller vill du även få tid till att koppla av och strosa runt i den intilliggande chamiga Lünenburg? 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Lüdersburg
kr 4 595 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee

Låt oss komma med ett reseförslag

1