Golf joy travel

Unik golfanläggning utanför St Andrews!

St Andrews, golfens vagga, präglas av historia och golf och det är väl alla golfares dröm att någon gång komma hit!

Fairmont St Andrews är en ikon med ett fantastiskt läge på klipporna strax utanför St Andrews, omgiven av de suveräna banorna Torrance och Kittocks Course.

 Fairmont St Andrews är en ikon med ett fantastiskt läge på klipporna strax utanför St Andrews, omgiven av de suveräna banorna Torrance och Kittocks. Detta är en klassisk golfanläggning som omfattar ett 520 hektar område och har allt man önskar för en underbar golfupplevelse.

Det femstjärniga hotellet har 209 påkostade och stilfullt inredda rum. Rummen har badkar, separat dusch, hårtork, strykjärn och strykbräda, minibar, badrockar, samt te- och kaffeservice. Hotellet erbjuder 24-timmars rumsservice, gratis parkering, varuautomater, värdeskåp, marktransporter och conciergeservice.

 

Fairmont St Andrews har 4 olika restauranger och 2 barer som erbjuder det bästa inom skotsk mat och dryck. Huvudrestaurangen, och hjärtat på hotellet, är restaurangen ”La Cucina” – en medelhavsinspirerad restaurang vars meny fokuserar på det italienska köket med pizza, pasta, antipasti med mera. Restaurangen ”Squire” dukar fram en härlig frukostbuffé för hotellets gäster varje morgon. Här kan du avnjuta fluffiga pannkakor, färsk frukt, hemmagjord yoghurt och mycket annat. Här serveras även ”haggis” på buffén – en traditionell skotskt maträtt gjord på fårhjärta, fårlever och fårlunga. På restaurangen ”St Andres Bar och Grill” (öppen vissa dagar) njuter du inte bara av goda fisk- och kötträtter utan även av en fantastisk utsikt över de två golfbanorna. I ”Atrium Lounge” serveras en trevlig afternoon-tea på eftermiddagarna med hemgjorda ”finger sandwiches”, scones och ett stort urval av bakverk och sötsaker. Hotellets två barer, ”Kittocks Den” och ”Zephyr Sports Bar” är två perfekta platser att koppla av tillsammans efter rundan och innan eller efter en trevlig middag.

Fairmont St Andrews erbjuder en underbar SPA-avdelning med ett stort utbud av behandlingar. Här finns även ett fint gym med både fria vikter och maskiner.

Bra att veta

Torrance Course
Kittocks Course
Föregående bild
Nästa bild

Utforma din golfresa

Det finns många härliga ställen att spela golf i världen men golf i St Andrews slår nog det mesta! Det var här allting började. Det är en historisk plats där man började spela redan för 500 år sedan.

I detta paketet rekommenderar vi Resortens två fina banor Kittocks och Torrance. Men har du andra banor på din bucket list så utformat vi gärna ditt drömpaket! 

 

Exempel på golfpaket

Fairmont St Andrews
kr 12 695 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee

Låt oss komma med ett reseförslag

1