035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-14.00

Upp
Gut Kaden – Golfjoy
fade
5287
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5287,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Gut Kaden

Golfjoy / Gut Kaden

Gut Kaden

3995SEK

per person

Mästerskapsgolf utanför Hamburg! Gut Kaden är en välkänd och prestigefylld golfanläggning utanför Hamburg med en lång historia. Den här fina anläggningen har varit värd för många stora mästerskap och gästats av bland annat Tiger Woods. Centralt i resorten ligger det vackra herrgården som kompletterats med en flygelbyggnad som nu utgör hotellet. De avslutande hålen, tillbaka mot den vackra herrgården, är en riktig utmaning. Rum Anläggningens hotell öppnade 2015 och har 39 stora och välutrustade rum samt 1 svit. Rummen smälter väl ihop med resten av anläggningen och bjuder in till…

Mästerskapsgolf utanför Hamburg!

Gut Kaden är en välkänd och prestigefylld golfanläggning utanför Hamburg med en lång historia. Den här fina anläggningen har varit värd för många stora mästerskap och gästats av bland annat Tiger Woods. Centralt i resorten ligger det vackra herrgården som kompletterats med en flygelbyggnad som nu utgör hotellet. De avslutande hålen, tillbaka mot den vackra herrgården, är en riktig utmaning.

Rum

Anläggningens hotell öppnade 2015 och har 39 stora och välutrustade rum samt 1 svit. Rummen smälter väl ihop med resten av anläggningen och bjuder in till en mycket bekväm vistelse.

Restaurang

Njut av god mat och dryck i den vackra miljön i herrgården. Restaurangen, som leds av mästerkocken Johann Alt, är mycket uppskattad. Menyn är varierad med influenser från tyska regionen  “Franken” där Johann har ursprung ifrån.

Aktiviteter

Allt ligger nära varandra på Gut Kaden! Efter rundan kan man koppla av och summera rundan vid den stora uteserveringen. Är vädret lite sämre kan man värma sig i bastun vid hotellet eller träna lite i gymmet. Om man känner för att byta ut golfresortens lugna sköna miljö mot storstadens utbud och puls ligger Hamburg bara drygt 3 mil härifrån! Eller varför inte krydda golfresan med en Bundesligamatch med HSV på Volksparksstadion?


Plats

Gut Kaden

Golfpaket Gut Kaden 1/1-31/12
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 trerättres middagar
2 x 18 hål på Gut Kaden
5 095
Samma som ovan i enkelrum6 750
Erbjudande ankomst söndag- tisdag1/1-31/12
2 nätter i dubbelrum
Frukost
2 trerättres middagar
2 x 18 hål på Gut Kaden
3 995
Samma som ovan i enkelrum4 995

Golf vid Gut Kaden

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide,

Golfguide_Tyskland

FAKTA

Slinga A (Par 35): Gul Tee 2 923 m / Röd Tee 2 594 m

Slinga B (Par 36): Gul Tee 3 045 m / Röd Tee 2 637 m

Slinga C (Par 36): Gul Tee 3 027 m / Röd Tee 2 498 m

PAR

Gul Tee

Röd Tee

Gut Kaden

Det här är en riktig mästerskapsbana där många av världens mest berömda spelare som Tiger Woods har tampats under stora mästerskap. Golfbanan har 27 hål i 3 slingor med vardera 9 hål. Alla slingor är perfekt beläget i ett imponerande landskap med höga träd, ett antal stora sjöar och floden Pinnau som skapar imponerande natursköna bakgrunder. Banan har en hel del stora bunkrar på strategiska platser i hålen. Greenerna är stora och mycket välskötta.