Golf joy travel

Mästerskapsgolf utanför Hamburg!

Gut Kaden är en välkänd och prestigefylld golfanläggning utanför Hamburg med en lång historia. Den här fina anläggningen har varit värd för många stora mästerskap och gästats av bland annat Tiger Woods. Centralt i resorten ligger det vackra herrgården som kompletterats med en flygelbyggnad som nu utgör hotellet. De avslutande hålen, tillbaka mot den vackra herrgården, är en riktig utmaning.

Anläggningens hotell öppnade 2015 och har 39 stora och välutrustade rum samt 1 svit. Rummen smälter väl ihop med resten av anläggningen och bjuder in till en mycket bekväm vistelse.

Njut av god mat och dryck i den vackra miljön i herrgården. Restaurangen, som leds av mästerkocken Johann Alt, är mycket uppskattad. Menyn är varierad med influenser från tyska regionen  ”Franken” där Johann har ursprung ifrån.

 

Allt ligger nära varandra på Gut Kaden! Efter rundan kan man koppla av och summera rundan vid den stora uteserveringen. Är vädret lite sämre kan man värma sig i bastun vid hotellet eller träna lite i gymmet. Om man känner för att byta ut golfresortens lugna sköna miljö mot storstadens utbud och puls ligger Hamburg bara drygt 3 mil härifrån! Eller varför inte krydda golfresan med en Bundesligamatch med HSV på Volksparksstadion?

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Här ligger den fina mästerskapsbanan utanför dörren. Men kanske vill du spela någon bana längs med vägen eller göra en utflykt och testa någon av banorna kring Hamburg? 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Gut Kaden
kr 5 495 från
  • 3 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 2 middagar
  • 3 greenfee

Låt oss komma med ett reseförslag

1