035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-15.00

Upp
Tyskland – Golfjoy
fade
3596
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-3596,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Tyskland

Golfjoy / Tyskland

Currywurst mit ein Bier Bitte!

Spröd vit sparris på våren, hav av gula rapsfält och gemytliga Bier Stubes. Tyskland lockar inte bara med de fina golfbanorna! Vi har ett stort antal destinationer i Tyskland, främst i norra delen och runt Hamburg.

Resmål Timmendorfer Strand

Resmål Hamburg

Resmål Kiel/Husum


Resmål Meckelburg-Vorpommern
Golf i tyskland

I Tyskland finns en bana för alla smaker, från riktiga linksbanor, utmanande mästerskapsbanor till härliga parkbanor. Med det stora utbudet finns det gott om plats för gäster och golfbanor, klubbhus och annat håller en mycket hög klass! Golfsäsongen här startar tidigare och varar längre än i Sverige många banor kan faktiskt hålla öppet året om.