Golf joy travel

En pärla för golfare på den turkiska rivieran!

 

Vackert och ostört ligger Lykia Resort bland mjukt böljande dynor, vidsträckt privat strand och med de vackra bergen i bakgrunden. Här har man allt samlat på ett ställe och det saknas verkligen inget för en lyxig och härlig golfsemester!

Det här är en lyxig 5-stjärnig Golf Resort. Anläggningen är otroligt vackert och lugnt belägen strax öster om Belek på andra sidan om floden Köprücay med en egen privat strand på 2,5 km.
Det är en unik anläggning med Turkiets första klassiska linksbana.

Hotellrummen är stora och bekväma, alla bra utrustade med bland annat luftkonditionering, takfläkt, säkerhetsskåp, platt-TV samt balkong eller terrass. Den del av hotellet som ligger i anslutning till klubbhuset kallas ”Golf Hotel”, med en mer intim känsla. Här finns 80 rum som är öronmärkta för golfare. Här kan man ta hissen ner till receptionen där även pro-shop, bar och restaurang ligger. Sedan går du bara ut på 1:a tee.

 

Här finns ett brett utbud av nattliga nöjen och suveräna restauranger – Rapsodi Restaurant, Lykia Fish Restaurant, Orientalist-Ottoman-Turkish A La Carte, Italian A La Carte och Singapur A La Carte.

Här finns en mängd faciliteter förutom golf: inomhuspooler, tre utomhuspooler, ett gym som ligger bredvid Ayurveda & Wellness Spa avdelningen.

Vid Lykia finns ett stort utbud av aktiviteter. Dagliga pass med areobics, pilates och en hälig Zen trädgård där det ordnas yoga pass.

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? 

 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Kampanj!

Lykia
kr 9 250 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • All Inclusive
  • Fri golf på Lykia
Erbjudande!

Lykia World Antalya betonar vikten av att skydda miljön och främja hållbar turism inom sin verksamhet. Här är en sammanfattning av deras miljöpolicy och åtgärder:

Miljöpåverkan och kontroll:

De identifierar och kontrollerar sin påverkan på miljön, inklusive negativa effekter, potentiella faror och avfallshantering, i syfte att minimera risken för miljöskador.

Resursanvändning och föroreningar:

Ansträngningar görs för att minska användningen av naturresurser, energiförbrukning samt föroreningar av luft, vatten och mark.

Juridisk efterlevnad:

De följer de lagar, förordningar och bestämmelser som gäller i landet med avseende på miljö, arbetsmiljö och säkerhet samt mänskliga rättigheter.

Arbetarskydd och arbetsvillkor:

De vidtar och implementerar nödvändiga åtgärder för att skydda både gäster och anställda från möjliga skador och sjukdomar, samt säkerställer goda arbetsvillkor.

Miljömedvetenhet och socialt ansvar:

De arbetar för att säkerställa att miljömedvetenhet och socialt ansvar inte bara adopteras av deras anställda, utan även av gäster, leverantörer, underleverantörer och behöriga myndigheter.

Samarbete och lokal sysselsättning:

Genom samarbete med lokala myndigheter, leverantörsföretag och icke-statliga organisationer bidrar de till produktionen av miljöskydds- och socialt ansvarsfulla projekt.

De vidtar alla nödvändiga åtgärder för att öka lokal sysselsättning, skydda och berika det naturliga livet, och delar alla sina aktiviteter med allmänheten i syfte att skydda miljön.

Genom dessa åtgärder strävar Lykia World Antalya efter att inte bara erbjuda en minnesvärd upplevelse för sina gäster, utan också ta sitt ansvar för att skydda och bevara miljön samt stärka den lokala ekonomin och samhället.

 

 
 

 

 

Låt oss komma med ett reseförslag

1