Golf joy travel

Ett golfparadis!

 Vid de vackra naturområdena på Mauritius östkust och med Indiska oceanens kristallklara vatten i lagunen är denna lyxiga resort inbäddad i tropiska trädgårdar och omgiven av en 18-håls golfbana designad av Ernie Els. Anahita är verkligen ett paradis för golfaren och livsnjutaren.

Upplev den autentiska mauritiska charmen i de rymliga och vackert inredda sviterna. De mäter 60 kvm och är utrustade med ett separat sovrum, vardagsrum, kitchenette, terrass/trädgård. Prestige Suiterna mäter 160-240 m² och har 1-3 sovrum med dusch och bad, vardagsrum, gästtoalett, fullt utrustat kök, veranda med plungepool. Sedan finns även riktigt lyxiga villor. Junior suiterna har ett härligt läge och en fantastisk utsikt över lagunen eller golfbanan.
Hotellet har två restauranger, ett café och en ”coffee shop” som serverar lätta måltider och mauritiskt godis. Huvudrestaurangen ”Origine” serverar en utomordentlig frukost. Frukostbuffén har en juicebar och en kock som tillagar pannkakor och omeletter så att du som gäst kan få den allra bästa starten på dagen. Restaurangen ”Il Forno” har utsikt över det 18:e hålet. ”Il Forna” är en à la carte restaurang/trattoria som serverar traditionella italienska rätter. ”Bliss” är en avslappnad strandservering som är öppet för lunch. Restaurangen ”Domaine de l’Etoile” ligger 15 minuter från huvudhotellet och här serveras mauritisk mat.

På Anahita Golf & Spa Resort kan du njuta av ett brett utbud av aktiviteter. Spela två exceptionella 18-håls golfbanor, designade av Ernie Els och Bernhard Langer. Njut av stillheten på någon av de två fantastiska stränderna och ta en shoppingrunda i de trevliga butikerna.

Här kan du även koppla av i ”Anahita SPA” som fokuserar på långsiktigt välmående med hjälp av tebaserade behandlingar från det franska märket ”Themae”. Här kan du slappna av med en behandling i ett av de härliga utomhusbehandlings-rummen. Mycket av den frodiga grönskan som ramar i resorten används i behandlingarna såsom Thalgo ansiktsbehandlingar, body wraps och scrubs.

Här finns även ett ljust och luftigt fitnesscenter där du kan få hjälp av en personlig tränare, tennisplaner och en hel del vattensporter för dig som önskar en riktigt aktiv semester.

Bra att veta

Utforma din golfresa

Hur vill du ha din drömresa?

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Anahita Golf resort
kr 17 695 från
  • 7 nätter i dubbelrum
  • Halvpension
  • Fri golf

Låt oss komma med ett reseförslag

1