035 356 81

mån - tor 9.00 - 17.00, fre 9.00-14.00

Upp
Anahita Golf & SPA Resort – Golfjoy
fade
6194
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-6194,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,voyage-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Anahita Golf & SPA Resort

Golfjoy / Anahita Golf & SPA Resort

Anahita Golf & SPA Resort

per person

Ett golfparadis! Vid de vackra naturområdena på Mauritius östkust och med Indiska oceanens kristallklara vatten i lagunen är denna lyxiga resort inbäddad i tropiska trädgårdar och omgiven av en 18-håls golfbana designad av Ernie Els. Anahita är verkligen ett paradis för golfaren och livsnjutaren. Rum Upplev den autentiska mauritiska charmen i de rymliga och vackert inredda sviterna. De mäter 60 kvm och är utrustade med ett separat sovrum, vardagsrum, kitchenette, terrass/trädgård. Prestige Suiterna mäter 160-240 m² och har 1-3 sovrum med dusch och bad, vardagsrum, gästtoalett, fullt utrustat kök, veranda med plungepool….

Ett golfparadis! Vid de vackra naturområdena på Mauritius östkust och med Indiska oceanens kristallklara vatten i lagunen är denna lyxiga resort inbäddad i tropiska trädgårdar och omgiven av en 18-håls golfbana designad av Ernie Els. Anahita är verkligen ett paradis för golfaren och livsnjutaren.

Rum

Upplev den autentiska mauritiska charmen i de rymliga och vackert inredda sviterna. De mäter 60 kvm och är utrustade med ett separat sovrum, vardagsrum, kitchenette, terrass/trädgård. Prestige Suiterna mäter 160-240 m² och har 1-3 sovrum med dusch och bad, vardagsrum, gästtoalett, fullt utrustat kök, veranda med plungepool. Sedan finns även riktigt lyxiga villor. Junior suiterna har ett härligt läge och en fantastisk utsikt över lagunen eller golfbanan.

Restaurang

Hotellet har två restauranger, ett café och en “coffee shop” som serverar lätta måltider och mauritiskt godis. Huvudrestaurangen “Origine” serverar en utomordentlig frukost. Frukostbuffén har en juicebar och en kock som tillagar pannkakor och omeletter så att du som gäst kan få den allra bästa starten på dagen. Restaurangen “Il Forno” har utsikt över det 18:e hålet. “Il Forna” är en à la carte restaurang/trattoria som serverar traditionella italienska rätter. “Bliss” är en avslappnad strandservering som är öppet för lunch. Restaurangen “Domaine de l’Etoile” ligger 15 minuter från huvudhotellet och här serveras mauritisk mat.

Aktiviteter & SPA

På Anahita Golf & Spa Resort kan du njuta av ett brett utbud av aktiviteter. Spela två exceptionella 18-håls golfbanor, designade av Ernie Els och Bernhard Langer. Njut av stillheten på någon av de två fantastiska stränderna och ta en shoppingrunda i de trevliga butikerna.

Här kan du även koppla av i “Anahita SPA” som fokuserar på långsiktigt välmående med hjälp av tebaserade behandlingar från det franska märket “Themae”. Här kan du slappna av med en behandling i ett av de härliga utomhusbehandlings-rummen. Mycket av den frodiga grönskan som ramar i resorten används i behandlingarna såsom Thalgo ansiktsbehandlingar, body wraps och scrubs.

Här finns även ett ljust och luftigt fitnesscenter där du kan få hjälp av en personlig tränare, tennisplaner och en hel del vattensporter för dig som önskar en riktigt aktiv semester.

Plats

Anahita Golf & SPA Resort

Avstånd 
Flygplats36 km
Constance21 km
Port Luis49 km

Vi skräddarsyr gärna ditt paket utifrån hur länge du vill vara borta och om du vill kombinera med andra anläggningar på Mauritius tillexempel.

Kontakta oss så tar vi fram ett förslag till dig!

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Mauritius flera härliga banor så är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket!

FAKTA

PAR 72

PAR 72

5 499 m

4 899m

Constance Belle Mare Heritage

Avalon Golf Club

Avalon är en inlandsmästerskapsbana designad av den världsberömda sydafrikanska arkitekten Peter Matkovich. Den är belägen på de vulkaniska sluttningarna av den vilande Grand Bassin vulkanen 500 m över havet. Utsikten över sydkusten, lagunen och det azurblåa indiska oceanen är helt enkelt oöverträffad. Banan är vackert inramad av teplantager i ett böljande landskap med floder och djupa raviner.

FAKTA

PAR 72

PAR 72

6 374 m

4 971 m

Four Seasons Golf Course

Ernie Els Design Course på Four Seasons Golf Club bäst beskrivet som ett mästerverk. Den är belägen på Mauritius frodiga och grönskande östkust mellan hav och land. Här har man en enastående utsikt över Indiska oceanen, spektakulära steniga klippor och turkoslaguner. Banan går igenom ett böljande landskap, med breda inbjudande fairways och en rätt förlåtande ruff. Välskötta och snabba greener som skyddas av mycket bunkrar där vissa är väldigt djupa. Det finns flera teeboxar att välja mellan så du avgör själv hur tuff din runda ska bli.

FAKTA

PAR 72

PAR 72

5 499 m

4 899 m

Ile Aux Cerfs GC

Designad av den berömda golfspelaren Bernhard Langer borgar för att banan håller hög klass. Banan täcker 38 hektar på den södra halvdelen av ön Ile aux Cerfs med hålen som går upp och ner längs ön. Hela banan ligger på en egen ö utanför Anahita resorten, och har sjöar och en mängd tropiska träd och växter. Banan gick igenom stora förändringar 2013 för att säkerställa en större upplevelse när det gäller spelbarhet och spektakulära vyer. De flesta hålen har utsikt över havet - några med glimt mellan träden och andra genom att komma nära stranden.