Golf joy travel

en golfanläggning med lyxigt boende i moderna villor intill golfbanan


Det här fina golfresorten är en av de få golfanläggningarna i Polen som erbjuder lyxigt boende i omedelbar närhet till golfbanan för att garantera högsta möjliga golfupplevelse. Sand Valley Golf Resort är ostört beläget 10 mil från färjeläget i Gdynia och flygplatsen i Gdansk. Resorten omfattar ett stort 80 hektar stort område på den pittoreska polska landsbygden.

”Scandinavian in deign and American in spirit” – så förklarar resorten själva de lyxiga villorna med 4,6,8 eller 12 bäddar. De nybyggda villorna håller en mycket hög standard med ett fullt utrustat kök, sänglinne, handdukar, trådlöst internet, satellit TV, bastu, uteplats. En del av villorna har även pool eller utomhusjacuzzi.
Sand Valley banan är en utmanande bana som bland annat stått värd för Lotos Polish Open 2013 och 2014. Här finns även bra möjligheter till träning med en fin driving range under tak och närspelsområde.

På klubbhusets restaurang äter man gott. Med ett idealiskt läge på den polska landsbygden står lokalt producerade och färska råvaror i fokus. Här erbjuds ett urval av internationella och traditionella rätter. Kvalitetskött, hamburgare och kryddiga kycklingvingar är populära rätter att avnjuta här efter en trevlig runda på banan.

Bra att veta

Utforma din golfresa

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Sand Valley Resort
kr 5 995 från
  • 3 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 1 Välkomstmiddag
  • Transfer t&r flyg eller färja
  • 3 greenfee

Låt oss komma med ett reseförslag

1