Golf Joy Travel svart liten

Skottland St Andrews

Shandon House

Upplev golf i St Andrews - Home of Golf!

St Andrews, golfens vagga, präglas av historia och golf och det är väl alla golfares dröm att någon gång komma hit!

 

Det här är ett trevligt bed & breakfast i ett elegant Victorian Town House byggt för över 100 år sedan.Det här är ett klassiskt B&B där man får ett personligt bemötande av av värdparet Stuart och Elizabeth. De finns till hands för att göra din vistelse så trevlig som möjligt.

Shandon House erbjuder bekvämt och smakfullt boende i enkel-, dubbel, tvåbädds-och familje sovrum, alla med egna badrum eller med privata faciliteter.

Här bjuds på en riktigt bra frukost som tillreds precis så som du vill ha det. Råvarorna är lokalt producerade – ägg från frigående höns på Kilduncan Farm i Kingsbarns.  böckling och rökt kolja från Keracher fiskaffär på South Street, , bacon & korv och blodpudding levereras dagligen från Penman Butchers i Crail och haggis från MacSweens. Du kan också välja färsk frukt, yoghurt och ett urval av spannmål eller gröt som förrätt.

Vill du uppleva St Andrews kan du inte bo bättre. Från Shandon House är det bara en kort promenad till det klassiska klubbhuset vid Old Course 18 e green. Även om det är främst golfen man kommer hit till så finns så mycket att se i St Andrews.

Bra att veta

 • Faciliteter

  Det här är ett litet B&B

 • Avstånd

  Edinburgh flygplats 74 km
  Glasgow flygplats 146 km
  Golfbanor Scotscraig 18 km
  St Andrews Links 0,3 km
  St Andrews Bay 6 km
  Kingsbarns 10 km
  Crail 17 km

 • Golf

  Här spelar du golf på St Andrews Links banorna. Golf Joy Travel är Authorised Provider av St Andrews links. Det innebär att vi är en av få partners som får Old Course tider. Kontakta oss för din planering, tänk på att vara ute i riktigt god tid.

Spellista

4 Videoklipp

Utforma din golfresa

Det finns många härliga ställen att spela golf i världen men golf i St Andrews slår nog det mesta! Det var här allting började. Det är en historisk plats där man började spela redan för 500 år sedan. Här finns världens mest kända och mytomspunna bana, The Old Course.

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Shandon House
kr 9 695 från
 • 4 nätter i dubbelrum
 • Frukost
 • 3 greenfee

Låt oss komma med ett reseförslag

1

Denna webbplats använder kakor. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av kakor