Golf joy travel

Vad sägs om en golfweekend till Paris och spela en Ryder Cup-bana?

Som gäst på Novotel har du den bästa vyn över de sista hålets inspel på Albatross-banan. Kanonläget, endast 30 km från Paris, gör detta resmål till en fantastisk golfdestination!


Hotellet är beläget intill Albatrossbanan där Ryder Cup spelades 2018. Det fyrstjärniga Novotel-hotellet är nyrenoverat och bjuder in till en mycket trevlig vistelse strax utanför Frankrikes huvudstad.


Hotellet har 131 luftkonditionerade rum som är modernt och nutida inredda. Vill man ha en riktigt häftig utsikt över golfbanan rekommenderar vi hotellets ”executive”-rum. Hotellet har även 10 mötesrum för seminarier och privata evenemang. Receptionen är öppen dygnet runt och det finns kostnadsfritt wifi på hotellet.

Här vid Novotel finns det bra restaurangalternativ för dagens alla mål. Klubbhusets restaurang ”Le Club House” är öppen veckans alla dagar. Här erbjuds en traditionell meny i en avslappnad och mysig miljö. Här kan man avnjuta lättare rätter men även take-away och snacks. På hotellets andra restaurang, ”Gourmet Bar”, serveras en internationell meny i en ljus och modern miljö. Hotellet har även två barer – ”Novotel Café” och ”The Clubhouse Bar”. Novotel Café är öppen till midnatt och här kan man koppla av, njuta av något gott att dricka och diskutera dagens golfrunda. Klubbhusets bar är öppen varje dag och har en mycket välkomnande miljö

Hotellet erbjuder mycket aktiviteter förutom golf, här finns ett modernt välutrustat gym, spa, tennisbanor och padelbanor. Den vackra omgivningen är inbjudande för löpning, cykling eller härliga promenader.

Bra att veta

Golf vid Le National

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter eller är det kanske så att du vill kombinera golfresan med lite jobb och behöver konferensmöjligheter?
  

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Le National
kr 8 750 från
  • 4 nätter i dubbelrum
  • Frukost
  • 3 greenfee (1 x Albatross, 2 x Aigle)

Låt oss komma med ett reseförslag

1