Golf joy travel

Njut av en lyxig golfresa till Mallorca

Mallorca är en riktigt pärla i Medelhavet, och har lockat oss svenskar i över 60 år. Castillo Hotel Son Vida är en lyxig golfanläggning vackert belägen i ett lummigt grönskande medelhavslandskap strax utanför Palma.

Castillo Son Vida är ett Adult + 16 hotell, med ett conceot utvecklat för resenärer utan barn. Hotellet har en lång och spännande historia, nu är det en del av kedjan Luxury Collection Hotels. Det är en underbar golfanläggning som ligger mellan tre golfbanor, här finns även tennisbanor och fyra simbassänger.

Castillo Hotel Son Vida har 164 rum och sviter av mycket hög klass, vackert inredda och utrustade med moderna bekvämligheter.

Restauranger

Hela dagen, året runt, erbjuds ett bra utbud av restauranger, barer och lounger. Det två restaurangerna Es Castell och Es Vi, har de bästa kockar på ön, bar Amas och Salon Real erbjuder oförglömliga alternativ för ett mellanmål, te eller en cocktail. Vill man äta vid poolen, är de Sa Font Pool Bar & Restaurant är ett perfekt alternativ. Castillo Hotel son Vidas vinkällare är en av den bästa på Balearerna. Från hotellets stora terrass har man en slående utsikt över kustlinjen, Palma och golfbanorna.

På hotellet finns ett stort utbud av aktiviteter. Vill man ha fullständig avkoppling bör man besöka Arabella Spa med inomhuspool, bubbelpool, bastu, ångbad samt fitness center. Här kan man även boka uppfriskande massage och/eller skönhetsbehandlingar. Utomhus finns fyra pooler, och en Golf Academy om man vill finslipa formen.

Bra att veta

Skapa din drömgolfresa på Castillo Hotel Son Vida

Välkommen till Castillo Hotel Son Vida, en plats där golfdrömmar blir verklighet. Med sina tre pittoreska golfbanor, förstklassiga boende och gastronomiska höjdpunkter, erbjuder Castillo Son Vida en oförglömlig golfupplevelse i hjärtat av Medelhavets pärla, Mallorca.

På Castillo Son Vida strävar vi efter att skapa en skräddarsydd golfresa som överensstämmer med dina drömmar och önskemål, varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Castillo Son Vida
kr 13 895 från
  • 4 nätter i ett elegant Deluxe rum
  • Daglig frukostbuffé med en bedårande utsikt över Palmas bukt
  • 3 greenfee välj mellan banorna Son Vida, Son Muntaner och Son Quint
  • Fri tillgång till Arabella Spa och fitness center
  • Shuttle till golfbanorna

Låt oss komma med ett reseförslag

1