Golf joy travel

Låt din drömsemester börja! 

Exotiskt golfparadis på Mauritius oexploaterade sydkust intill den kritvita stranden & kristallklart hav! Ett lyxigt All-inclusive boende som kombinerar elegans med Afrikas magi och erbjuder ett exceptionellt utbud av faciliteter.


Heritage Awali Resort är vackert beläget i hjärtat av den oförstörda södra delen på ön. Resorten är en del av det 2500 hektar stora naturområdet ”Le Domaine de Bel Ombre” och inramas av grönska. Det är en lyxig all inclusive-golfresort som ligger ungefär 5 mil från Mauritius flygplats.

Heritage Awali Resort erbjuder bekvämt boende i en elegant och avslappnad afrikansk atmosfär. Här finns tre olika rumstyper– Deluxe Garden View, Deluxe Sea View och Deluxe Beach Front. Utöver detta finns det även några sviter på 100 kvm. Samtliga rum är rymliga (52 kvm) med möblerad balkong eller uteplats med vacker vy över den grönskande trädgården, poolerna eller havet.

 

Här vid Heritage har man ett fantastiskt urval av restauranger som erbjuder något annat för alla smaker. Det finns fem restauranger, med bra variation på menyerna, och tre barer. ”Balafon” är huvudrestaurangen som serverar frukostbuffé och middag. Restaurangen ”Infinity Blue” är belägen vid stranden och här erbjuds lätta medelhavs-rätter till lunch och skaldjursspecialiteter på kvällen. Blir du sugen på något vid poolkanten finns poolrestaurangen ”Amafrooty” som serveras sallader, paninis och smörgåsar.


Njut i en lugn och avkopplande oas på resortens SPA-avdelning ”African SPA Village”. SPA-avdelningen ligger inbäddad i en frodig grönska och är inrett i naturliga färger och material som bjuder in till en känsla av fullständig avkoppling och välbefinnande. Här kan du få allt från en enkel avslappnande massage till massage som inspireras av orientaliska tekniker och filosofier. Vill du ha lite mer aktiv semester, finns ett utomhusområde på mer än 3.500 m2 tillägnad sportaktiviteter. Det nya 750 m2 UMUZI-fitnesscentret består av utrymmen för både cardioträning & viktträning med toppmodern gymutrustning.

Bra att veta

Golf på Mauritius och mer inspiration

Utforma din golfresa

Hur vill du ha ditt golfpaket? Behöver du hjälp med flyg, transfers andra aktiviteter? 

Kontakta oss så hjälper vi till att utforma just ditt golfpaket!

Exempel på golfpaket

Heritage Awali Resort
kr 39 950 från
  • 14 nätter i dubbelrum
  • All Inclusive
  • Fri golf på Heritage Golf inkl golfbil
  • Transfer t&r flygplats
Jul på mauritius

Låt oss komma med ett reseförslag

1